2015-07-06

Tshirtakias - ένα ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μια σειρά από μοναδικά, πρωτότυπα σχέδια σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές με εξαιρετικής ποιότητας T-shirts.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Το Tshirtakias είναι ένα ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μια σειρά από μοναδικά, πρωτότυπα σχέδια σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές με εξαιρετικής ποιότητας T-shirts.

Ένα καλό T-shirt φοριέται εύκολα, πηγαίνει με τα πάντα, ταιριάζει σε κάθε περίσταση και μπορεί να δηλώσει πολλά ... Με λίγα λόγια, δεν μπορείς να κάνεις χωρίς αυτό! Στο Tshirtakias θα βρεις αυτό που ταιριάζει με τη δική σου προσωπικότητα, μοναδική αίσθηση του χιούμορ αλλά και στυλ μέσα από μια μεγάλη συλλογή 800+ σχέδιων η οποία ανανεώνεται κάθε μέρα.

Από αστεία μέχρι αγενή, επαναστατικά ή artistic T-shirts, μουσικά ή horror και πολλά ακόμα, κάθε είδους, που μπορείς να φανταστείς! Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα η ομάδα του  Tshirtakias να σου δημιουργήσει το σχέδιο που επιθυμείς για party, bachelor, γάμο, βάπτιση η για την επιχείρηση σου γρήγορα και ποιοτικά.

Η ομάδα του Tshirtakias χωράει κι άλλους με την ίδια τρέλα και σας προσκαλεί όλους να την ανακαλύψετε!

τρόποι πληρωμής
PayPal
αντικαταβολή
τραπεζική κατάθεση


αποστολές
Για αποστολές εντός Ελλάδας και εξόφληση με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό το κόστος ανέρχεται στο ποσό των €4,99 ανεξάρτητα από το μέγεθος της παραγγελίας.
Για αποστολές εντός Ελλάδας και εξόφληση με αντικαταβολή το κόστος ανέρχεται στο ποσό των €6,99 ανεξάρτητα από το μέγεθος της παραγγελίας.
Για τις αποστολές εντός Ελλάδος απαιτούνται 2-5 εργάσιμες ημέρες. Τις αποστολές εντός Ελλάδος αναλαμβάνει η εταιρία ACS Courier. Για τις αποστολές εκτός Ελλάδος απαιτούνται 4-10 ημέρες. Οι αποστολές εκτός Ελλάδας γίνονται με τα ΕΛΤΑ.



ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...