2015-07-07

We Create Harmony - e-shop με νέους σχεδιαστές μόδας πουλώντας τα προϊόντα τους σε διεθνές επίπεδο, ενισχύοντας παράλληλα πρωτοβουλίες που αφορούν στην καταπολέμηση της ανεργίας.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ



Σκοπός του «We Create Harmony», www.wecreateharmony.com,  είναι η δημιουργία μιας ομάδας νέων και ταλαντούχων ανθρώπων που πιστεύουν ότι το ‘όλο’ είναι πιο ισχυρό από το ‘μέρος’ και ότι μέσα από την πρόοδο για τον καθένα πρέπει να υπάρχει θετική εξωτερικότητα και για άλλους. Αυτή η θετική εξωτερικότητα λοιπόν αναδεικνύεται όσο πιο άμεσα γίνεται, καθώς μέσα στις τιμές λιανικής περιλαμβάνεται ένα κομμάτι από 5% έως 10% το οποίο πηγαίνει απευθείας σε συγκεκριμένες μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Το «We Create Harmony» απασχολεί και υποστηρίζει ανερχόμενους σχεδιαστές ρούχων, κοσμημάτων, υποδημάτων, λοιπών αξεσουάρ και αντικειμένων. Για έναν νέο σχεδιαστή είναι σχεδόν αδύνατον να κάνει απευθείας λιανική πώληση μέσω ενός δικού του e-shop ή ενός δικού του καταστήματος. Συνήθως, εξάλλου, δεν έχει την υποδομή και τις γνώσεις. Εκεί είναι που παρεμβάλλεται η προσπάθεια του «We Create Harmony». Παρέχεται το know-how, με τρόπο τέτοιο που το κέρδος του σχεδιαστή υπερτριπλασιάζεται σε σχέση με αυτό που θα είχε αν έκανε χονδρική πώληση. Στη ‘αντίπερα όχθη’ οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση σε προϊόντα συγκεκριμένης αισθητικής και ποιότητας που προεπιλέγονται με αυστηρά κριτήρια από την ομάδα του «We Create Harmony». Παράλληλα, τους δύναται η δυνατότητα μέσα από μια απλή αγορά ενός προϊόντος να στηρίζουν δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Το μυρμήγκι, που αποτελεί και το λογότυπο της εταιρείας, είναι ένας μικρός οργανισμός που εργάζεται σκληρά και στο πλαίσιο μιας οργανωμένης ομάδας δημιουργεί ένα πολύ δυνατό σύνολο. Ακριβώς όπως τα μυρμήγκια εργάζονται μαζί για να επιτύχουν υψηλότερες πιθανότητες επιβίωσης έτσι και το «We Create Harmony» διάφορες χωριστές μονάδες με ένα μοναδικό τρόπο προκειμένου να επιτευχθούν καλύτερα αποτελέσματα για όλα τα μέρη του συνόλου. Το μυρμήγκι λοιπόν συμβολίζει τη σκληρή δουλεία, τη συνέργεια, το «ισχύς εν τη ενώση» και γενικότερα τον τρόπο με το οποία αντιλαμβάνεται η ομάδα του «We Create Harmony» τον όρο ‘συνεργασία’.

Οι Σχεδιαστές του «We Create Harmony»

I Love Athens, Amberly Cross , AnnieP, Antonia Karra, Blanc, Candy, Cooking to Share, Danai Giannelli, Detailors, Douce Cloire, ENOEME, Flipsters, Generation Generous*,  Grace Edition, Happy Socks, Inkkas, Ippolito, Kimale, KOKU, Accessories, La Vie Jewellery, LoveGreece, Maa Boo, Maggoosh, Maraveya, Marmise, Milk&Honey, My.A Jewellery, Nizal, Noquvy, Queen Calliope, Paolita, Park House Bags, Pink Sands, Poppy Seeds, See you Soon, Spread the Magic, StoryDrops, SunofaBeach, TheRiceCo., UTOPIA elena.k, V- Destination, Valia Gabriel Sandals, We Create Harmony, Wildwood, Wood’d, ZinaG

τρόποι πληρωμής
χρεωστική, πιστωτική κάρτα
PayPal


αποστολές
Οι παραγγελίες στο εξωτερικό γίνονται με την DHL Express Worldwide και γίνονται σε 1 - 5 εργάσιμες μέρες.
Σε όλη την Ελλάδα γίνονται με την  ACS courier (express) το κόστος είναι 5€ και οι παραδόσεις γίνονται συνήθως σε μία εργάσιμη ημέρα.

 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...