2014-09-06

Atena Gold - κοσμήματα που θα σας συντροφεύουν για μια ζωή.


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 

 κοσμήματα
   
Δαχτυλίδια
    Σκουλαρίκια
    Μενταγιόν
    Σταυροί
    Βραχιόλια
    Κολιέ
    Παιδικά
    Βέρες
    Γούρια

Λίγα λόγια
Η ιστορία τους στον χώρο της χρυσοχοΐας έχει ξεκινήσει εδώ και πενήντα χρόνια, με δικό τους εργαστήριο παραγωγής κοσμημάτων και δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα atenagold.com ιδρύθηκε το 2013, ακολουθώντας την τάση της αγοράς στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Αυτό που θέλανε να πετύχουνε, και το πετύχανε, είναι τα κοσμήματα τους να φθάσουν στον τελικό καταναλωτή σε χαμηλότερη τιμή.

Με έμπειρους τεχνίτες και εξειδικευμένα στελέχη στους πολύτιμους λίθους, κατασκευάζουνε κοσμήματα άριστης ποιότητας. Στόχος τους είναι κάθε κόσμημα που αγοράζει ο καταναλωτής  να είναι εγγυημένο για την τελειότητά του και να το φοράει για μια ζωή. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που όλα τους τα κοσμήματα συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση για την κατασκευή τους και τους πολύτιμους λίθους που ενδεχομένως να έχουν.

Παρέχουνε την μέγιστη ασφάλεια για τις συναλλαγές για να μπορεί ο καταναλωτής να αγοράσει το κόσμημα που επιθυμείτε online. Μπορείτε επίσης να τους καλέσετε και να κλείσετε ένα ραντεβού στο showroom τους, όπου θα μπορέσουν να δούν το κόσμημα που σας ενδιαφέρει από κοντά και να το δοκιμάσετε. Μαζί μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο κόσμημα για την κάθε περίσταση, να προτείνουνε άλλες ιδέες ή να δημιουργήσουνε ένα ειδικό κόσμημα, όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί.

 τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
πιστωτική κάρτα
PayPal

τρόποι αποστολής
ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα σε 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες

 επιστροφές 
Δεκτές, εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε, με την επιβάρυνση του κόστους αποστολής. Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους ή να έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι ασφαλείας, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουνε τα προϊόντα. Προϊόντα τα οποία έχουν γίνει ειδική κατασκευή δεν επιστρέφονται.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...