2015-07-24

Like Pharmacy - ο απόλυτος προορισμός υγείας και ευ ζειν.

Φροντίδα


 Το Likepharmacy.gr είναι το online φαρμακείο του φυσικού καταστήματος του Καφαντάρη Σπύρου, το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα, συγκεκριμένα στο Αιγάλεω και παρέχει προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς!

Η πορεία του ηλεκτρονικού καταστήματος, τους τελευταίους 6 μήνες λειτουργείας του είναι διαρκώς ανοδική, ενώ ο καταναλωτής έχει πρόσβαση σε εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι και το 60% σε καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, κολλαγόνα και ποικίλα ακόμα προϊόντα. Ο επισκέπτης βρίσκει εύκολα και γρήγορα, μέσα από σαφείς κατηγορίες και υποκατηγορίες προσφορές 1+1 και χαμηλές τιμές σε προϊόντα και σκευάσματα των μεγαλύτερων εταιρειών, όπως: Apivita, Avene, Frezyderm, Korres, Solgar, Coverderm, Dr. Scholl’s, Lierac, Vichy και πολλές άλλες.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται πανελλαδικά και η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω αντικαταβολής, PayPal, πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας, και κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Η αντικαταβολή επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος 1,50€, η υπηρεσία κούριερ με 2,50€, ενώ οι αγορές που υπερβαίνουν τα 42€ δεν επιβαρύνονται με μεταφορικά (όλα τα παραπάνω βάσει συγκεκριμένων προϋποθέσεων).

 Φροντίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...