2015-07-23

Be-casual - ένα φρέσκο ηλεκτρονικό κατάστημα, που φιλοδοξεί να γίνει ο πρώτος προορισμός online αγορών για τους πιο "in fashion" νέους.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
 

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα be-casual.gr είναι ο πρώτος προορισμός online αγορών για τους πιο “in fashion” νέους της εποχής.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία της ομάδας τους στο χώρο της μόδας και του εμπορίου κατανοούνε τις ανάγκες των νέων στο άνετο ντύσιμο, που τους βοηθά να εξωτερικεύσουν τις απόψεις τους. Κύρια δραστηριότητα τους είναι να παρέχουνε στους καταναλωτές πολλές επιλογές για casual εμφανίσεις, προσφέροντας τους μια μεγάλη συλλογή προϊόντων μόδας, υψηλής ποιότητας στις πιο ελκυστικές τιμές της αγοράς.

Ο πελάτης μπορεί πολύ εύκολα να ενημερώνεται για την συλλογή του be-casual.gr που συνεχώς εμπλουτίζεται από σχέδια ελληνικών και ξένων brands και μέσω μιας γρήγορης και εύκολης διαδικασίας να αποκτήσει το αγαπημένο του προϊόν. Η βέλτιστη σχέση ποιότητας-τιμής σε συνδυασμό με την άμεση παράδοση και την συνεχόμενη υποστήριξη από την ομάδα του be-casual.gr κάνουν τις αγορές από το be-casual.gr μια ευχάριστη εμπειρία.

τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή

αποστολές
Με τη Γενική Ταχυδρομική. Δωρεάν  για παραγγελίες που η συνολική τους αξία υπερβαίνει τα 50 ευρώ. Για παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ η χρέωση είναι 4,90 ευρώ για όλη την Ελλάδα.
Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες, όταν ο παραλήπτης είναι εντός των ορίων των πόλεων του δικτύου της συνεργαζόμενης εταιρίας courier.Όταν ο παραλήπτης βρίσκεται σε απομακρυσμένη και δυσπρόσιτη περιοχή ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες.


 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...