2015-07-25

Zantehotels4u - επιλέξετε το ιδανικό για εσάς κατάλυμα στη Ζάκυνθο ευκολα και οικονομικα.

Ταξίδια


Η ZanteHotels4u.com είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στον καθένα, να πραγματοποιήσει κράτηση σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια της επιλογής του, στη Ζάκυνθο.

Στην ιστοσελίδα ZanteHotels4u.com υπάρχει ένα πλήθος οικονομικών επιλογών, και μπορείτε να πραγματοποιήσετε online εύκολα και γρήγορα την κράτηση στο κατάλυμα, που θα επιλέξετε.  

Στη ZanteHotels4u.com για να είναι ακόμα πιο εύκολη η επιλογή καταλύματος, υπάρχουν φωτογραφίες, περιγραφές, τόσο των δωματίων και των παροχών του κάθε καταλύματος, όσο και της τοποθεσίας που βρίσκονται, και το σύνολο των δραστηριοτήτων που θα συναντήσετε εκεί.   

Ταυτόχρονα, μπορείτε να διαβάσετε κριτικές άλλων επισκεπτών (TripAdvisor), έτσι ώστε να έχετε αντικειμενική πληροφόρηση και πλήρη εικόνα.

Εύκολη και γρήγορη online κράτηση σε 4 βήματα:

(Δεν είναι απαραίτητη η πιστωτική κάρτα)

Αφού προσδιορίσετε τις ημερομηνίες, μπορείτε να δείτε τα καταλύματα που έχουν διαθεσιμότητα και να πραγματοποιήσετε την κράτηση ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1ο -  Επιλέγετε τον τύπο του δωματίου που επιθυμείτε

2ο - Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στην έτοιμη φόρμα που θα δείτε μπροστά σας

3ο - Επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής: μέσω πιστωτικής κάρτας(Visa/MasterCard) ή με μία απλή κατάθεση προκαταβολής σε τραπεζικό λογαριασμό και εξοφλείτε στη Ζάκυνθο.

4ο - Αφού ολοκληρώσετε την κράτηση θα λάβετε άμεσα τόσο στο κινητό σας τηλέφωνα με sms, όσο και στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση με mail τις πληροφορίες για αυτήν.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από την ιστοσελίδα αυτήν, εργάζονται καθημερινά για να έχετε έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τις τιμές των καταλυμάτων. Μία εταιρεία με υπηρεσίες για εσάς στις καλύτερες τιμές και με πλήθος οικονομικών ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων, για να κάνουμε και πάλι όλοι διακοπές.

 Ταξίδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...