2015-06-03

Pharmasofia - Το βραβευμένο ως Νο1 προσωποποιημένο online φαρμακείο. Μεγάλη γκάμα και ακόμα καλύτερες τιμές!

Φροντίδα
 


Πριν από 29 χρόνια ένα καινούριο φαρμακείο ανοίγει στο Άλσος Παγκρατίου. Ο φόβος μεγάλος, το πάθος όμως για το επάγγελμα του φαρμακοποιού ακόμα μεγαλύτερο. Έτσι δειλά δειλά κάνει τα πρώτα της βήματα, μόνη της, με συμπορευτή την αγάπη της για το επάγγελμά της, τον κόσμο που την εμπιστεύεται και τις γνώσεις της οι οποίες μέχρι τότε ήταν μόνο θεωρητικές.
Πριν δέκα χρόνια το φαρμακείο αλλάζει ριζικά. Έτσι ένας μεγάλος χώρος μπροστά φιλοξενεί τα καλλυντικά που χρόνο με το χρόνο πληθαίνουν, τα ορθοπεδικά, τα συμπληρώματα διατροφής και τα παιδικά είδη. Όμως σε αυτή τη στροφή της καριέρας της δεν ήταν μόνη, είχε την τεράστια βοήθεια μιας εξαίρετης συνεργάτιδος - αισθητικού και βοηθού φαρμακοποιού - με σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό η οποία μέχρι και σήμερα αγωνίζεται μαζί της. Πριν δυο χρόνια μπαίνει στο χώρο τους και το νέο αίμα (η κόρη της), δική της και η ιδέα για το ηλεκτρονικό φαρμακείο.

Ευελπιστούνε και σε αυτό το χώρο να παρέχουνε τις γνώσεις τους, την άμεση εξυπηρέτησή σας και μια τεράστια γκάμα προϊόντων στις καλύτερες δυνατές τιμές, με την ίδια αγάπη και αφοσίωση όπως τότε πριν 29 χρόνια.

Θα είναι δίπλα σας σε ό,τι τους χρειαστείτε.

τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή (έξτρα χρέωση 1€)
PayPal
πιστωτική κάρτα
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

αποστολές
Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται την επόμενη μέρα και φυσικά χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, εφόσον η παραγγελία ξεπερνά τα €35 και είναι ως 2 κιλά. Για παραγγελίες κάτω των 35€ τα έξοδα αποστολής είναι 3€.


Φροντίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...