2016-06-20

Pauls Boutique - μία διεθνή μάρκα αξεσουάρ με μοναδική προσωπικότητα και ξεχωριστό DNA.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Καταστήματα με Γυναικεία Αξεσουαρ

 
 

Λίγα λόγια
Η Paul’s Boutique είναι μία διεθνή μάρκα αξεσουάρ με μοναδική προσωπικότητα και ξεχωριστό DNA. Η έμπνευση των συλλογών προέρχεται από τους δρόμους του Λονδίνου και το αποτέλεσμα είναι υψηλής ποιότητας, εκλεπτυσμένα και stylish προϊόντα με μια πιο εκκεντρική προσέγγιση.

Ο σχεδιαστής Paul Slade δημιούργησε αυτό το brand με τις τσάντες στο γνωστό Portobello του Λονδίνου το 2000. Λόγω των έντονων prints που είχαν τα πρώτα του σχέδια, το brand έγινε ευρέως γνωστό στους κύκλους των fashion icons και των celebrities της εποχής.

Σήμερα οι συλλογές συνεχίζουν να ενσωματώνουν την αγάπη του Paul για τα ιδιαίτερα prints, τα προχωρημένα σχέδια και τις μοντέρνες τάσεις της μόδας. Μετά από 15 χρόνια παρουσίας στον χώρο αυτή την στιγμή η Paul’s Boutique έχει μία επιτυχημένη παρουσία online και ένα κοινό στα social media που αυξάνεται ραγδαίως. Η ιστοσελίδα αυτή (www.pauls-boutique.gr) είναι το πρόσωπο της εταιρείας στην Ελλάδα και στην Κύπρο δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό αυτών των 2 χωρών να προμηθεύονται τα αγαπημένα τους Paul’s Boutique προϊόντα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή (χωρίς χρέωση)
πιστωτική κάρτα (άτοκες)
χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

αποστολές
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 80€ για την Ελλάδα και άνω των 150€ για την Κύπρο.
Δέχονται παραγγελίες μόνο από Ελλάδα και Κύπρο όπου και είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι.
Η παράδοση γίνεται συνήθως μέσα στην επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας σας, εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης φτάνει τις 2-3 εργάσιμες ημέρες.
Τα έξοδα αποστολής για αποστολές εντός Ελλάδος είναι €5 (δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την αντικαταβολή) και για Κύπρο €18.


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Καταστήματα με Γυναικεία Αξεσουαρ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...