2015-06-02

Pet Society – Το 1ο Pet Club υπηρεσιών στην Ελλάδα με μοναδικές παροχές, προσφορές και εκπτώσεις!

Φροντίδα

 

Το Pet Society αποτελεί το πλέον σύγχρονο συνδρομητικό δίκτυο για τη φροντίδα των κατοικίδιων με σκοπό να  παρέχει ένα σύνολο από υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στα μέλη του. Με απλές διαδικασίες, τα μέλη μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα για τη φροντίδα και την υγεία των κατοικίδιων τους, αποκτώντας πρόσβαση σε μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές για όλη την γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών οι οποίες ανανεώνονται καθημερινά μέσω του www.pet-society.gr.

Επιδεικνύοντας την κάρτα μέλους λαμβάνετε δωρεάν παροχές και εκπτώσεις έως -50%  σε όλα τα συνεργαζόμενα σημεία του δικτύου τους. Κτηνίατροι, pet shops, καλλωπισμός, εκπαίδευση, φιλοξενία, κτηνιατρικά φαρμακεία και pet taxi είναι μερικές από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μέσω της ετήσιας συνδρομής στο Pet Club.

Επιπλέον στα μέλη παρέχονται:  Δωρεάν ηλεκτρονική σήμανση και ηλεκτρονική καταγραφή, Δωρεάν νομικές συμβούλες, κάλυψη αστικής ευθύνης από την Εθνική Ασφαλιστική – έναντι τρίτων για πράξεις που σχετίζονται με την κατοχή κατοικίδιου ζώου - αλλά και εκπτωτικά κουπόνια για τροφές από εταιρίες του χώρου.

Φροντίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...