2012-04-22

Simpliromata Diatrofis - Φυσικά, παραδοσιακά αλλά και πρωτοποριακά, άριστης ποιότητας συμπληρώματα διατροφής για όλες τις ανάγκες!

ΦΡΟΝΤΙΔΑ





  Συμπληρώματα διατροφής 
Αδυνάτισμα 
Ανοσοποιητικό σύστημα 
Αποτοξίνωση & Βαρεά μέταλλα 
Δέρμα 
Εντερο 
Καρδιαγγειακό και κυκλοφορικό
Μαλλιά & Νύχια 
Μυοσκελετικό & ρευματικό 
Νευρικό σύστημα & ψυχική υγεία 
Νεφρά και ουροποιητικό 
Όραση 
Πεπτικό σύστημα 
Αντιοξειδωτικά 
Βιταμίνες ιχνοστοιχεία & μέταλλα 
Σεξουαλική Υγεία 

Συμπληρώματα αθλητών 
Πρωτεΐνες 
Αύξησης Βάρους 
Αμινοξέα 
Κρεατίνες 
Ειδικά προϊόντα 
Βιταμίνες/Ιχνοστοιχεία 
Λιπαρά οξέα 
Pre workout 
After workout 
Λιποτροπικά 
Σοκολάτες 
Χυμοί 
Bariatrix 

Καλλυντικά 
Κρέμες προσώπου 
Κρέμες νυχτός 
Κρέμες χεριών 
Λοσιόν 
Aloe Vera 
Serum 
Shampoo & Conditioner 

* Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας τους δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. 
* Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας

 Τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή.

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€.
Για αγορές κάτω των 50€ τα έξοδα είναι 5€ για όλη την Ελλάδα και για βάρος μέχρι 2 κιλά.
Η αποστολή γίνεται μέσα σε 1-3 εργάσιμες.

Επιστροφές :
Δεκτές εντός μίας εβδομάδας από την ημερομηνία παραλαβής και εφόσον δεν έχουν ανοιχτεί οι συσκευασίες. Σας επιστρέφονται τα χρήματα αλλά επιβαρύνεστε με το κόστος αποστολής και το κόστος επιστροφής.  

Λίγα λόγια
Η εταιρία SimpliromataDiatrofis ξεκινώντας τις δραστηριότητες της τον Δεκέμβριο του 2011 στην Ελλάδα στην Κύπρο αλλά και σε άλλες γειτονικές χώρες, κερδίζει συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Προστατεύοντας πάντα το περιβάλλον προσπαθούνε να εκμεταλλευτούνε τις ευεργετικές ιδιότητες που μας προσφέρει απλόχερα η φύση ώστε να τις χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας. Η εταιρία αποτελείται από έμπειρο προσωπικό στον κλάδο της υγείας, ώστε να επιλέγουνε το καταλληλότερο και ασφαλέστερο συμπλήρωμα διατροφής. Το καταρτισμένο προσωπικό βρίσκεται συνεχώς δίπλα μας για να μας προσφέρει μια συνεχώς αυξανόμενη ποιότητα ζωής. Εκμεταλλευόμενοι πάντα τις πολύτιμες δραστικές ουσίες που μας προσφέρει η φύση και σεβόμενοι την μοναδικότητα του κάθε καταναλωτή, προτείνουνε φυσικά, παραδοσιακά αλλά και πρωτοποριακά, άριστης ποιότητας προϊόντα, συνοδευόμενα πάντα από όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά γνωστοποίησης και κυκλοφορίας. Στόχος τους πάντα, είναι η ικανοποίηση των καταναλωτών στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες που δημιουργεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής αλλά και η δημιουργία μιας καλύτερης ποιότητας ζωής.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...