2015-05-28

OPEN ROSE ατελιέ γυναικείων χειροποίητων ρουχων.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 

 "Κάνε το στιλ σου μόδα" είναι η βασική ιδέα του ατελιέ.Το ντύσιμο είναι η άποψη που έχουμε για το τι μας πηγαίνει.Και βέβαια όλοι θέλουμε να κάνουμε καλύτερο το στιλ μας  η' ακόμα και να το αλλάξουμε,να τολμήσουμε να δούμε τον εαυτό μας  με μια άλλη ματιά.Τα σχέδια της OPEN ROSE τα χαρακτηρίζουν οι λιτές γραμμές με πινελιές και  μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να το κάνουν διαφορετικό και βέβαια η επιμονή στα εξαιρετικής ποιότητας υλικά.

Η κολεξιόν τους αποτελείτε από τρεις σειρές ρούχων.Η συλλογή BASIC,η βασική σειρά των ρούχων,με σχέδια ποιοτικά σε προσιτές τιμές.Ρούχα για όλες τις ώρες της ημέρας για γυναίκες που θέλουν να έχουν στιλ χωρίς να χάνουν την αίσθηση της άνεσης.Η συλλογή EXCLUSIVE,η μεσαία σειρά ρούχων,με προσοχή στα υλικά και στην ποιότητα κατασκευής.Φορέματα με άποψη, στιλ, ρομαντικά και αισθησιακά με σκοπό να αναδείξουν την θηλυκότητα  αλλά και να τονίσουν την αυτοπεποίθηση σας. Η σειρά LIMITED τέλος,με ρούχα διαθέσιμα σε λίγα κομμάτια και μοναδικά σχέδια.

Μέσα από το eshop της Open Rose μπορείτε να δείτε και να διαλέξετε on line τα ρούχα που σας αρέσουν και να ενημερωθείτε για  νέες αφίξεις και για ότι έχει σχέση με το ντύσιμο σας.

τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
PayPal


αποστολές
1. Για αγορές μέχρι 50€ το κόστος μεταφοράς είναι 5€ για όλη την Ελλάδα.   
2.Για αγορές άνω των 50€ οι αποστολές είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.
3. Για την Κυπρο η χρέωση είναι 25 €

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...