2015-05-27

OnlineProsfores - σας προσφέρει μία ευρεία γκάμα απίστευτων καθημερινών προσφορών και εκπτώσεων.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Το OnlineProsfores είναι μία πρωτοποριακή online πλατφόρμα, που έρχεται να σας προσφέρει μία ευρεία γκάμα απίστευτων καθημερινών προσφορών και εκπτώσεων. Προτείνει και προβάλλει καθημερινές συναρπαστικές προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών, ασυναγώνιστες τόσο σε τιμές όσο και σε ποιότητα από την πόλης σας, όπως ταξίδια-ξενοδοχεία, cafe-bar-restaurant, προϊόντα-υπηρεσίες, κομμωτήρια-κέντρα αισθητικής και ομορφιάς, θέατρα, γυμναστήρια-αθλητικές δραστηριότητες και άλλα πολλά..

Το έμπειρο προσωπικό τους διαπραγματεύεται για εσάς καθημερινά τις καλύτερες τιμές της αγοράς, με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της πόλης σας, χαρίζοντας σας τις πιο ελκυστικές και προσιτές προσφορές. Στη δύσκολη εποχή της ακρίβειας  χτυπάνε τις τιμές όσο πιο χαμηλά γίνεται με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 90%. Το OnlineProsfores είναι η καλύτερη απάντηση στην οικονομική κρίση και την ακρίβεια!

Ο τρόπος λειτουργίας του site είναι πολύ απλός και βασίζεται στην νέα τάση της αγοράς για ομαδικές αγορές . Κάθε ημέρα καταφέρνουνε και διαπραγματεύονται μεγάλες εκπτώσεις με τους προμηθευτές τους, υποσχόμενοι έναν ελάχιστο αριθμό πελατών. Έτσι, εάν αρκετοί άνθρωποι αγοράσουν την προσφορά, τότε όλοι την απολαμβάνουν, στην αντίθετη περίπτωση κανένας δεν χρεώνεται και φυσικά η προσφορά παύει να ισχύει. Καθημερινά διαπραγματεύονται με τους προμηθευτές και με τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται τις μεγαλύτερες δυνατόν εκπτώσεις στα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Μοναδική προϋπόθεση είναι να υπάρξει μία ελάχιστη ζήτηση από τους πελάτες τους. Όταν αγοράσουν οπότε αρκετοί άνθρωποι μία προσφορά, τότε μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν και να την απολαύσουν, ενώ στην αντίθετη περίπτωση παύει να ισχύει η προσφορά και δε χρεώνεται κανένας

Στο OnlineProsfores σκέφτονται πάντα ως καταναλωτές. Ο στόχος τους είναι να έχετε την καλύτερη δυνατή αγοραστική εμπειρία στη μεταξύ σας συναλλαγή, προσφέροντας σας παράλληλα απλά και προσιτά την πολυτέλεια που σας αξίζει. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις προσφορές τους και κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και στους φίλους σας γιατί το αξίζετε!


ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...