2011-10-09

Insurance Market - Μείωστε το κόστος της ασφάλειας σας συγκρίνωντας εύκολα online ΟΛΗ την αγορά!

Online Υπηρεσίες


H Insurance market αναπτύχθηκε από την moneymarket α.ε. χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών συμβούλων με μετοχικό κεφάλαιο 550,000 ευρώ, η οποία απο το 2006 έχει εδραιωθεί ως ο νούμερο ένα σύμμαχος του καταναλωτή σε χρηματοοικονομικά προιόντα.

Το όραμα τους είναι μέσα απο τεχνολογίες αιχμής να δώσουνε την δυνατότητα στον καταναλωτή να κερδίσει χρόνο και χρήμα, επιλέγοντας εύκολα το καλύτερο για αυτόν προιόν μέσα απο πλήρη ενημέρωση και πραγματική σύγκριση της αγοράς.

Το Insurance market είναι το πρώτο πραγματικό online marketplace, όπου παρουσιάζονται αναλυτικά τα προγράμματα και οι προσφορές σχεδόν όλων των ασφαλιστικών εταιρειών.

Μπορείτε πλέον να κάνετε εύκολα σύγκριση της αγοράς και να κερδίσετε χρόνο και χρήματα επιλέγοντας την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας, έχοντας πάντα την ανθρώπινη εξυπηρέτηση και υποστήριξη των εξειδικευμένων ασφαλιστικών συμβούλων μας.

Στo Insurance market συγκρίνουνε online πάνω από 20 ασφαλιστικές εταιρίες προκείμενου να επιλέξετε εύκολα το καλύτερο deal για εσάς, παρέχοντας πλήρη και αντικειμενική πληροφόρηση.

Όμως, δεν είναι μόνο ένα website που συγκρίνει τιμές. Είναι ο πάντα online ασφαλιστικός σας σύμβουλος:

Η ομάδα τους αποτελείται από καταρτισμένα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς και εκπαιδευμένο φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό που απαρτίζεται από έμπειρους ασφαλιστικούς συμβούλους.

Θα απαντήσουνε άμεσα σε όλες τις απορίες σας και θα σας βοηθήσουμε να κάνετε την πιο συμφέρουσα για σας επιλογή.

Και το κυριότερο, έχετε τους εξειδικευμένους συμβούλους της insurancemarket δίπλα σας στην δύσκολη στιγμή σας (π.χ. ατύχημα), βοηθώντας σας να διεκπερωθεί με τον καλύτερο τρόπο, βάζοντας όλη την δυναμή μας πίσω από κάθε πελάτη τους.

ΥΠΟΣΧΕΣΗ:
- Συκρίνουvε αντικειμενικά παρέχοντας πλήρη ενημέρωση και διαφάνεια.
- Οι τιμές που συγκρίνουνε  είναι έγκυρες και δεσμευτικές.
- Διαπραγματεύονται ειδικές εκπτώσεις και προνόμια για τους πελάτες τους, ώστε να σας εξασφαλίσουνε τα χαμηλότερα ασφάλιστρα.
- Οι ασφαλιστικοί της σύμβουλοι σας εξυπηρετούν με μοναδικό γνώμονα το δικό σας συμφέρον. Σας ενημερώνουν πάντα για όλες σας τις επιλογές καθαρά και αντικειμενικά ώστε να μπορέσετε να συγκρίνετε και να κερδίσετε.
- Θα σας ενημερώνουνε πάντα για την συνεχόμενη βελτιστοποίηση της ασφάλειας σας. Ακόμα και μετά την αποστολή της αίτησης σας, εάν πιστεύουνε πως υπάρχει καλύτερη λύση για εσάς θα σας ενημερώσουνε.
- Είναι οι ασφαλιστικοί σας σύμβουλοι για να σας υποστηρίξουνε και να είναι δίπλα σας στην επέλευση του κινδύνου.
- Η δύναμη της απορρέει από εσάς. Όλη η δύναμη τους βρίσκεται πίσω από κάθε ένα πελάτη τους.
Μείωσε το κόστος της ασφάλειας σου. Ασφάλεια αυτοκινήτου από 130 ευρώ!




Αυτοκίνητα, μηχανές και αξεσουάρ
 
Online Υπηρεσίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...