2010-05-21

Πες τη γνώμη σου και κέρδισε χρήματα δωρεάν!

Ερευνες αγοράς

- Πολύτιμες γνώμες, δωρεάν εγγραφή.
Ερχονται κατα διαστήματα έρευνες αγοράς μέσω email για διάφορα προϊόντα. Οχι και πολύ συχνά σε εμένα αλλά εξαρτάται από το προφιλ του κανενός.
Αμοίβεσαι με δωροεπιταγές μόλιες συμπληρώσεις τα 10€

- MRB - Mysurvey Στις έρευνες που συμμετέχετε κερδίζετε πόντους.Κάθε 10 Πόντοι που συγκεντρώνετε αντιστοιχούν σε 1 Ευρώ.Θα έχετε την δυνατότητα να εξαργυρώσετε τους Πόντους σας με αντίστοιχου ποσού δωροεπιταγές από την στιγμή που θα έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 150 Πόντους. Απλά, εσείς επιλέξτε το κατάστημα που προτιμάτε και θα παραλάβετε την αντίστοιχη δωροεπιταγή. Κερδίζετε έξτρα πόντους αν στείλετε email σε φίλους σας για να εγγραφούν.

- Toluna Greece Σε μερικά δευτερόλεπτα θα μπορείτε να συμμετάσχετε, να συνδεθείτε με φίλους, να εκφράσετε την άποψή σας και να κερδίσετε έπαθλα,δωρεάν εγγραφή. Ερευνες μέσω email.Κατα καιρούς μπορείτε και να εγγράψετε και άλλους κάτω από εσάς και να κερδίσετε προμήθεια (αυτόν το καιρό όμως όχι). Η αμοιβή γίνεται με πόντους που εξαργυρώνονται σε γνωστά καταστήματα. Από 40.000 πόντους και πάνω γίνεται η εξαργύρωση. Γύρω στους 1000 πόντους έχει η κάθε έρευνα.

- Surveyhead. Δωρεάν εγγραφή.Ερευνες μέσω email.Πληρώνεστε μέσω PayPal μόλις συμπληρώσετε τα $25 ή τα 18€ σε μετρητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...