2011-10-04

Electroworld - Εικόνα, Ήχος, Computing,Τηλεφωνία,Πλοήγηση,Gaming,Κλιματισμός,Οικιακές Συσκευές,Προσωπική Φροντίδα.

Καταστήματα με Ηλεκτρονικά / Η/Υ


Κατηγορίες
Εικόνα, Ήχος
Imaging
Computing
Τηλεφωνία, GPS
Gaming, Gadgets
Κλιματισμός, Θέρμανση
Λευκές Συσκευές
Οικιακός Εξοπλισμός
Προσωπική Φροντίδα
Lifestyle

 τρόποι πληρωμής
με αντικαταβολή
με πιστωτική κάρτα
με τραπεζική κατάθεση

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€, εντός 7 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της παραγγελίας.
Για παραγγελίες κάτω των 50€ υπαρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 3€.

Λίγα λόγια
H ElectroWorld είναι αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών του ομίλου Dixons Retail που δραστηριοποιείται με επιτυχία στην Τσεχία, τη Σλοβακία, την Τουρκία και την Ελλάδα.
Στην Ελλάδα μετά από μια δυναμική πορεία και 7 μεγάλα καταστήματα, η ElectroWorld μετατράπηκε το 2010 σε ένα αποκλειστικά ψηφιακό κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, μέλος του Ομίλου Dixons Retail (Dixons South-East Europe/Κωτσόβολος).

Με έμφαση στην τεχνολογία, τη μοντέρνα αισθητική και τη social διάσταση του e-shopping , στο ElectroWorld οι καταναλωτές μπορούν να πάρουν πληροφορίες για μια τεράστια γκάμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας και να κάνουν τις αγορές τους με πολύ χαμηλές τιμές.
Το ElectroWorld λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα εξυπηρετώντας αποτελεσματικά τους Έλληνες καταναλωτές και προσφέροντας μια σειρά υπηρεσιών με τη δύναμη και την εγγύηση του ομίλου Dixons.

Σχετικά με τον Όμιλο Dixons plc:

Η Dixons plc είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς ομίλους στην πώληση ηλεκτρικών ειδών. Ο Όμιλος εφαρμόζει μια πολιτική πολλαπλών καναλιών στη λιανική πώληση και το εμπόριο ηλεκτρικών ειδών, με περισσότερα από 1.300 καταστήματα και ηλεκτρονικά καταστήματα σε 28 χώρες, ενώ απασχολεί περίπου 40.000 εργαζόμενους. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 100 εκατομμύρια πελάτες πραγματοποιούν τις αγορές τους online και μέσα από τα καταστήματα του Ομίλου Dixons.

Καταστήματα με Ηλεκτρονικά / Η/Υ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...