2011-05-03

PTC SITES - Κερδίστε χρήματα από το διαδίκτυο βλέποντας απλώς διαφημίσεις

Στο διαδίκτυο έχει εκατοντάδες για να μη πω χιλιάδες ptc sites τα οποία σε πληρώνουν για να βλέπεις διαφημίσεις από άλλες ιστοσελίδες.
Το κακό είναι ό,τι δεν είναι όλες αυτές οι ιστοσελίδες φερέγγυες ή μπορεί για κάποιο διάστημα να είναι ok όμως αυτό στη συνέχεια να αλλάξει.
Τα παρακάτω site μέχρι τώρα είναι φερέγγυα.

CLIXSENSE

CLICKSIA

INCENTRIA

MATRIXMAILS

Θα πρέπει πρώτα να κάνετε εγγραφή και στο PayPal και στο "AlertPay" για να μπορέσετε να πληρωθείτε με ασφάλεια.

Το άλλο θέμα είναι ό,τι πρέπει να βρίσκεις "referral". Δηλαδή, άτομα τα οποία θα γραφτούν κάτω από εσένα και όταν βλέπουν διαφημίσεις να κερδίζεις και εσύ από εκείνους. Διαφορετικά τα χρήματα είναι ελάχιστα και θα απογοητευτείτε.

Το καλό είναι οτι μπορείτε να βάλετε κι εσείς τη δική σας ή τις δικές σας ιστοσελίδες τις οποίες θέλετε να διαφημίσετε!!!
Αυτό που μπορείτε να διαφημίσετε είναι κάποια άλλα ptc site με σκοπό να βρείτε referrals, το blog σας, ή κάποια διαφημιστική καμπάνια από κάποιο affiliate network.

3 σχόλια:

  1. Ρίτσα, πολύ καλό το blog σου! Από το blog μου (http://eliteptcsites-mdim.blogspot.com/) αν θες δοκίμασε το Neobux. Πληρώνει από το 2008 και δε χρειάζεται να βάλεις χρήματα για να πληρωθείς. Μπορείς να κάνεις εγγραφή εδώ http://www.neobux.com/m/v/?rh=6D64696D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω ήδη εγγραφεί. Αν θέλεις κι εσύ μπορείς να δοκιμάσεις να γραφτείς σε κάποιο από αυτό που προτείνω! Επίσης, μπορείς να μου προτείνεις κάποιο άλλο που να είναι αξιόπιστο!! http://rritsa.blogspot.com/2011/05/ptc-sites.html

      Διαγραφή
  2. Αν θες ξαναρίξε μια ματιά στο blog μου. Έχω προσθέσει μερικά καινούργια site που με πληρώσανε χωρίς να βάλω χρήματα.
    http://eliteptcsites-mdim.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...