2011-09-17

DealsPro - Νέα σελίδα καθημερινών προσφορών!

ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Προσφορές στις πόλεις:
Αθήνα
Θεσσαλονίκη


Κατηγορίες Προσφορών σε DealsPro
Εκπαίδευση
Μαλλιά
Νύχια
Ομορφιά
Περιποίηση
Υγεία
Υπηρεσίες

τρόποι πληρωμής
με πιστωτική κάρτα
με PayPal
με τραπεζική κατάθεση

Λίγα λόγια
To DealsPro είναι ένας ιστοχώρος προσφορών που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2011 και έχει στόχο να προωθεί εκπτωτικά κουπόνια και προσφορές καταστημάτων και επιχειρήσεων για το ευρύ κοινό για τις περισσότερες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Ήδη υπάρχουν συνεργάτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που προωθούν την συνεργασία του ιστοχώρου με επιχειρήσεις σε αυτές τις πόλεις και το δίκτυο των συνεργατών επεκτείνεται γρήγορα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Η ιστοσελίδα παρέχει στους χρήστες ένα γρήγορο και αξιόπιστο περιβάλλον με ευκολίες όπως η χρήση του facebook για login και ασφαλείς συναλλαγές μέσω της Alpha Bank και του Paypal. Στην πορεία υπάρχουν σχέδια για εμπλουτισμό της σελίδας με επιπλέον συστήματα εισόδου χρηστών και η επέκτασή της για φιλοξενία ειδικών προσφορών και ειδικών κουπονιών που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα.

Ο ιστοχώρος είναι μια δραστηριότητα της Μεταγνώση Πληροφορική Ε.Ε. που φιλοδοξεί να επεκταθεί στον κλάδο της ηλεκτρονικής διαφήμισης και να παρέχει στους διαφημιζόμενους επαγγελματική παρουσίαση και προώθηση σε ιδιαίτερα καλές τιμές.
Δείτε τις Τρέχουσες Προσφορές

ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...