2011-09-17

DealMania - Για όσους έχουν...μανία με τα deals: μοναδικές προσφορές με εκπτώσεις από 50% έως 90%!

ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ


 Προσφορές στις Πόλεις:
Αθήνα
Θεσσαλονίκη

Κατηγορίες Προσφορών στο DealMania

Ομορφιά / Υγεία
Προϊόντα / Υπηρεσίες
Φαγητό
Ξενοδοχεία

 Λίγα λόγια
Το DealMania, είναι ένα website προώθησης προσφορών με εκπτώσεις από 50% έως και 90% σε προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών.
Λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2011 με προσφορές, αρχικά, από επιχειρήσεις της πόλης της Θεσσαλονίκης και προσεχώς από υπόλοιπες πόλεις.

Οι προσφορές που φιλοξενούνται στο DealMania, καλύπτουν μία μεγάλη ποικιλία από κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν την ψυχαγωγία, τον αθλητισμό, την αισθητική, το αυτοκίνητο, τα hobbies, τις διακοπές, μέχρι και την βραδυνή έξοδο!

Ουσιαστικά προσφέρουνε την δυνατότητα στους καταναλωτές να τα απολαύσουν όλα αυτά με χαμηλό κόστος και ταυτόχρονα στους επιχειρηματίες την ευκαιρία να διαφημιστούν σχεδόν ανέξοδα και να αποκτήσουν, εγγυημένα, νέα πελατεία.

Ο αριθμός των επισκεπτών και εγγεγραμμένων χρηστών του DealMania αυξάνονται μέρα με την μέρα, δείγμα της ανάγκης του καταναλωτή να αναζητά τρόπους να ξοδεύει λιγότερα και να απολαμβάνει περισσότερες ανέσεις.
Φυσικά το εύχρηστο και καλαίσθητο περιβάλλον του συμβάλλει τα μέγιστα σε αυτό το γεγονός και θα συνεχίσει να το κάνει με...μανία!

Δείτε τις Τρέχουσες Προσφορές.
ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...