2011-05-29

Couponorama - Ξεχωριστά προϊόντα και μοναδικές στιγμές στα καλύτερα μέρη της πόλης.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Κατηγορίες Προσφορών σε Couponorama

Ξενοδοχεία
Ομορφιά - Περιποίηση
Προϊόντα
Φαγητό-Διασκέδαση
Υπηρεσίες
Χορός-Αθλητισμός
Υγεία

Πόλεις με προσφορές
Αθήνα
Θεσσαλονίκη

 Λίγα λόγια
Το Couponorama δημιουργήθηκε με σκοπό να γίνει η φωνή των αγοραστών στην ανάγκη τους να απολαμβάνουν ξεχωριστά προϊόντα και μοναδικές στιγμές στα καλύτερα μέρη της πόλης.

Όραμα τους είναι να το κάνουνε πράξη αυτό, προσφέροντας στους χρήστες τους τις οικονομικότερες προσφορές από όλες τις κατηγορίες αγαθών και υπηρεσιών, χωρίς όμως να κάνουνε έκπτωση στην ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Για το λόγο αυτό, όλες οι προσφορές τους πριν έρθουν στην οθόνη των επισκεπτών της ιστοσελίδας τους, αξιολογούνται και όλες οι υπηρεσίες που προσφέρονται ελέγχονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους.

Επίσης, συνεργάζονται μόνο με τις καλύτερες Ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες μπορούν να φανούν αντάξιες των προσδοκιών και του πιο απαιτητικού χρήστη τους. Η διαχείριση της ιστοσελίδας πραγματοποιείται από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής, την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών Internet marketing και διάθεσης διαφημιστικού χώρου στο διαδίκτυο. Εξοπλισμένοι με εντιμότητα, πείρα και ενθουσιασμό για τη δουλειά τους, κάνουν το καλύτερο δυνατό για να μείνουν ικανοποιημένες οι επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζονται τόσο από τις άμεσες πωλήσεις και από την προβολή της επαγγελματικής τους δραστηριότητας όσο και από τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά τους για διεύρυνση του επαγγελματικού τους ορίζοντα.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...