2011-05-27

Το καλοκαίρι έφτασε. Δείτε μερικές ιδέες και προτάσεις !

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ & ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Εκμεταλευτείτε τον καλό καιρό και την καλή σας διάθεση. Νοιώθετε την ανάγκη να αναζητήσετε τρόπους να αποδράσετε και να απολαύσετε το φετινό καλοκαίρι.Κάντε το έχετε συμμάχους.
- Aegean Airlines, Minoan Lines, Travelplanet24 και Viva Travel. Βρείτε το εισιτήριο που θα σας οδηγησει στον προορισμό που έχετε ονειρευτεί...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει, ξεκινάει η αναζήτηση προϊόντων φροντίδας και περιποίησης ενόψει διακοπών. Προϊόντα για διαίτα, καταπολέμηση κυτταρίτιδας, αποτρίχωση αλλά και η ανανέωση των καλλυντικών είναι η πρώτη προτεραιότητα στις αγορές σας.Προτείνουμε λοιπόν τα εξής:
- Προσωπική φροντίδα και Γυμναστική από το Telemarketing
- Προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας από το StrawberryNET
- Προϊόντα αδυνατίσματος από το Pharmaweb
- Προϊόντα αποτρίχωσης από το Buldoza.gr

DEALS & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Αναζητήστε τις προσφορές που σχετίζονται με εισιτήρια, ταξίδια, ξενοδοχεία κλπ και δώστε στον εαυτό σας αυτό που πραγματικά έχει ανάγκει! Υπάρχουν πλέον deal sites που εξειδικεύονται στις ταξιδιωτικές προσφορές, όπως τα Ekdromi, 3days, HotelCoupons, Prolaveto, Xenodoxeio, MykonosDeals, RodosDeals κ.α. Αντίστοιχα και τα υπόλοιπα deal sites αναμένεται να προσφέρουν όλο και περισσότερες καλοκαιρινές προσφορές καθώς μπαίνουμε στη καλοκαιρινή season.

ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΙΔΕΕΣ
Πολλές άλλες έγνοιες και υποχρεώσεις πιθανόν να σας απασχολούν την καλοκαιρινή περίοδο που μόλις ξεκίνησε. Παρακάτω θα δείτε μερικές μόνο ιδέες και λύσεις:
- Ανακαινίσεις και εργασίες εξωτερικού χώρου > GGShop
- Ανανέωση γκαρταρόμπας, αγορές γυαλιών ηλίου > μόδα / fashion / αξεσουάρ
- Δώρα γάμου > θα βρείτε στο Giftstore, Folli Follie, Days4u και για ακόμα πιο πολλές ιδέες για δώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...