2011-05-30

Calpak - Φωτοβολταϊκά


Online Υπηρεσίες  

Οι πιο σύγχρονες λύσεις για την εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας με εξειδικευμένη τεχνολογία & υψηλή ποιότητα κατασκευής, στα ηλιακά συστήματα!

Προϊόντα
Θερμοσιφωνικά συστήματα
Κεντρικά Συστήματα
Οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα
Ειδικές Εμπορικές και Βιομηχανικές Εφαρμογές
Συλλέκτες / Boilers
Προσφορές
Εγγυήσεις/Επεκτάσεις
Επιτυχημένες Εφαρμογές
----------------
Εργαλεία
Εργαλείο επιλογής κατάλληλου μοντέλου
Οικονομοτεχνική ανάλυση
Προβολή στη στέγη σας
Τυπώστε το δικό σας μήνυμα στον ηλιακό σας
Ανεβάστε τη φωτογραφία σας και κερδίστε


 Λίγα λόγια
Φιλοσοφία τους, εδώ και 35 χρόνια, είναι να προσφέρουνε τα πιο σύγχρονα προϊόντα με την καλύτερη δυνατή σχέση τιμής, απόδοσης και διάρκειας.

Η ηλιακή θερμική ενέργεια είναι η πλέον οικονομική και οικολογική ανανεώσιμη μορφή ενέργειας. Επιλέγοντας ένα ηλιακό σύστημα Calpak για το ζεστό νερό και τη θέρμανση του σπιτιού σας ή ένα φωτοβολταϊκό πεδίο, εξασφαλίζετε τη μέγιστη δυνατή οικονομία αλλά και συμβάλετε ενεργά στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
Η Calpak είναι η πρώτη εταιρία στην Ευρώπη που έκανε εμπορική επιτυχία τη χρήση της ηλιακής ενέργειας. Από το 1976, έχει εγκαταστήσει ηλιακά συστήματα σε περισσότερα από 200.000 Ελληνικά νοικοκυριά γεγονός που αναμφίβολα την καθιστά ως τον ηγέτη της ηλιακής ενέργειας στην Ελλάδα. Με την κατάλληλη τεχνολογία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής σας προσφέρει ενέργεια στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Αυτό οφείλεται στην υψηλή ενεργειακή απόδοση και τα πολλά χρόνια λειτουργίας των συστημάτων της. Γι' αυτό, η αγορά του αποτελεί μία σίγουρη επένδυση για εσάς.
Online Υπηρεσίες
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...