2011-10-15

E-shop.gr - Hardware, Software, Περιφερειακά, Ήχος και Εικόνα, Κινητή τηλεφωνία, Βιβλία, Παιχνίδια



E-shop.gr - Hardware, Software, Περιφερειακά, Ήχος και Εικόνα, Κινητή τηλεφωνία, Βιβλία, Παιχνίδια


κατηγορίες
- Υπολογιστές
- Ήχος /Εικόνα
- VoIP / Δικτυακά
- Τηλεπικοινωνίες
- Security
- Ηλεκτρονικά παιχνίδια
- Hobby / Παιχνίδια
- Gadgets
- Αναλώσιμα
- Είδη γραφείου
- Βιβλία
- Ψηφιακά έντυπα
- Εφαρμογές
- Μουσική
- Ταινίες DVD / Blu Ray
- Εργαλεία
- Ηλεκτρικές συσκευές
- Φωτοβολταϊκά
- Προτάσεις για δώρα
- Stock House
- Crazy Sundays
- Eshop Specials
- Eshop Deals
- E-food.gr

τρόποι πληρωμής
με αντικαταβολή
με πιστωτική κάρτα (δυνατότητητα για ως 24 δόσεις)
με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
με εξαργύρωση μιλίων για τους κατόχους Lufthansa Miles & More



Λίγα λόγια
Η E-shop αποτελεί ανώνυμη εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου με έτος ίδρυσης το 1998. Μετά από μια δεκαετή περίοδο έντονης ανάπτυξης είναι πλέον κυρίαρχη στην αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου διαθέτοντας ολοκληρωμένα συστήματα υπολογιστών με το σήμα Innovator™ καθώς και ότι άλλο χρειάζεται ο καταναλωτής από hardware, software, περιφερειακά, ήχο και εικόνα, κινητή τηλεφωνία, βιβλία, παιχνίδια κτλ.
Η E-shop συναρμολογεί στα μέτρα του πελάτη περισσότερους από 2,500 υπολογιστές desktop και laptop Innovator το μήνα ενώ πλέον αποστέλλει περισσότερες από 4000 παραγγελίες καθημερινά. Σε συνέχεια της ηλεκτρονικής της παρουσίας η εταιρία διατηρεί δίκτυο 70 καταστημάτων πανελλαδικά που λειτουργεί συμπληρωματικά και συνεχώς αναπτύσσεται. Οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά, σε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα και μέσα από το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Σταθερή πολιτική της εταιρείας είναι να εξασφαλίζει στους καταναλωτές τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά της έξοδα ως κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα.

Έδρα της εταιρείας παραμένουν τα γραφεία τους στο Χαλάνδρι όπου λειτουργεί και το πρώτο τους φυσικό κατάστημα. Οι κεντρικές αποθήκες και οι υπόλοιπες βασικές υποστηρικτικές λειτουργίες όπως η διακίνηση, το service και η συναρμολόγηση Η/ΥInnovator™ στεγάζονται σε κτιριακές εγκαταστάσεις 10.000 τμ στο Μενίδι Αττικής. Οι επενδύσεις σε κτιριακές υποδομές, συστήματα μηχανογράφησης, εσωτερικής οργάνωσης και σε ποιοτική εκπαίδευση των εργαζομένων υπογραμμίζουν την πολιτική της εταιρείας για συνεχή ανάπτυξη και σφραγίζουν την δέσμευση του E-shop για διαρκή βελτίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...