2016-06-05

eSkills Center - Εκπαίδευση Επαγγελματιών και Στελεχών στο Digital Marketing & eCommerce.

Online Υπηρεσίες

E-BUSINESS
 



 Λίγα λόγια 
H eSkills Center είναι εκπαιδευτική εταιρία με ειδίκευση στο Digital Marketing & ηλεκτρονικό εμπόριο.  Οργανώνει διήμερα Εκπαιδευτικά Συνέδρια, παρέχει κορυφαίο eLearning περιεχόμενο, συντονίζει ενδοεταιρικά προγράμματα, υποστηρίζει εκπαιδευτικούς φορείς και εκπροσωπεί τις πιο αναγνωρισμένες διεθνείς πιστοποιήσεις digital marketing στην Ελλάδα και σε ευρωπαϊκές χώρες.

Έχοντας ήδη εκπαιδεύσει πάνω από 1,300 στελέχη στο eBusiness και έχοντας βραβευτεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την Digital κατάρτιση που παρέχει, κύριος στόχος της είναι η συνεχής και ποιοτική εκπαίδευση επαγγελματιών και στελεχών στις τελευταίες τάσεις στους τομείς του Digital Marketing και eCommerce, ώστε να μπορούν να τις μεταφέρουν επιτυχώς και αποτελεσματικά στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Στοχεύει εξίσου στην διασύνδεση νέων στελεχών του Digital χώρου με την αγορά εργασίας, αναγνωρίζοντας τις σύγχρονες ανάγκες που δημιουργούνται σε ζήτηση και προσφορά εργασίας.

Απευθύνονται σε:

    Στελέχη και επαγγελματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες στους τομείς του Digital Marketing και Ecommerce, εφαρμόζοντας τις επικερδώς στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.
    Εκπαιδευτικούς οργανισμούς και φορείς που επιθυμούν να διοργανώσουν και να υλοποιήσουν προγράμματα εκπαίδευσης Digital Marketing και eCommerce
    Εταιρίες και οργανισμούς που αναζητούν εσωτερική εκπαίδευση (inhouse training) για τα στελέχη τους πάνω σε συγκεκριμένα θέματα Digital Marketing και eCommerce.

Online Υπηρεσίες

  E-BUSINESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...