2016-06-05

De-sign it - φτιάξε μοναδικά δώρα, ανέβασε δικές σου εικόνες και κείμενα πάνω σε κούπες, θήκες, ρολόγια, ηχεία και πολλά άλλα.

Καταστήματα με Δώρα, Gadgets, Παιχνίδια

 


Λίγα λόγια
Η ονομασία του e-shop είναι η πιο ακριβής περιγραφή των δυνατοτήτων που σας δίνονται μέσω της ιστοσελίδας. Δημιουργείστε μοναδικά δώρα σχεδιάζοντας πάνω στο αντικείμενο που έχετε διαλέξει, επιλέγοντας εικόνες, φωτογραφίες ή σχέδια από την Συλλογή Εικόνων τους ή ανεβάστε τις δικές σας από τα προσωπικά σας άλμπουμ. Δώρα όπως τα θέλετε εσείς. Gifts your way.

Στο De-sign itt, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία δώρων τα οποία είναι μοντέρνα, χρήσιμα, πρακτικά, διασκεδαστικά, για όλες τις ηλικίες και κυρίως αντικείμενα που μπορείτε να προσαρμόσετε τα εικαστικά σας όπως επιθυμείτε, ώστε αυτοί να τα κάνουνε πραγματικότητα!

Πλέον σας προσφέρουνε την δυνατότητα να διακοσμήσετε και να δημιουργήσετε εσείς πάνω στα δώρα που επιθυμείτε. Στο De-sign it εσείς γίνεστε ο καλλιτέχνης σε 3 απλά βήματα, πρώτα διαλέγεις το αντικείμενο, δεύτερο επιλέγεις την φωτογραφία της επιλογής σου και τρίτον το εφαρμόζεις όπως θες εσύ. Απλά αφήστε τη δημιουργικότητά σας να σας καθοδηγήσει.

Η διαδικασία "GO CREATE" είναι απλή και διασκεδαστική. Παίξτε και δοκιμάστε νέους συνδυασμούς. Μόλις ολοκληρώσετε το σχεδιασμό του δώρου σας με τα εργαλεία εφαρμογής που έχουνε online, απλά χαλαρώστε και απολαύστε το... Το δημιούργημα σας είναι στο εργαστήριο τους, όπου με υψηλή δεξιότητα προετοιμάζεται το τελικό προϊόν που σύντομα θα είναι στα χέρια σας.

Video tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=vawvPq5R83Y


Καταστήματα με Δώρα, Gadgets, Παιχνίδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...