2016-03-27

Verorama - μια από τις μεγαλύτερες ποικιλίες σε βέρες, μονόπετρα, σταυρούς, στέφανα γάμου και κοσμήματα σε χρυσό ή ασήμι.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΒΕΡΕΣ
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
ΓΑΜΟΣ  

τρόποι πληρωμής
πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα
PayPal
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
αντικαταβολή (επιπλέον κόστος 3,00€)

αποστολές
Εντός Ελλάδας με την ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών ΑCS και τις Ταχυμεταφορές των Ελληνικών Ταχυδρομείων, ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, αναλαμβάνει να σας αποστείλει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Σε κάθε προιόν αναφέρονται οι μέρες παράδοσης που χρειάζονται.
Για εξωτερικό
Το verorama.gr, συνεργαζόμενο με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, σας ενημερώνει ότι θα αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής σε παραγγελίες άνω των 200€. Για παραγγελίες κάτω των 200€ θα επωμίζεστε τα έξοδα αποστολής, τα οποία είναι από 9€ εώς 15€ για τις περισσότερες χώρες. Λόγω διαφορετικού κοστολογίου ανάλογα με τη χώρα παραλαβής.
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία χρειάζονται 4 - 8 εργάσιμες μέρες για την παράδοση του δέματός σας.



Λίγα λόγια
Το verorama.gr δραστηριοποιείται στον χώρο της λιανικής πώλησης κοσμημάτων και ειδών γάμου, κατασκευασμένα από πολύτιμα μέταλλα. Στο www.verorama.gr, θα βρείτε μια από τις μεγαλύτερες και πιο ιδιαίτερες συλλογές σε βέρες, μονόπετρα, σταυρούς, στέφανα γάμου και διάφορα κοσμήματα σε χρυσό ή ασήμι, πάντα με γνώμονα την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και τις καλές τιμες.
Τα κοσμήματα είναι Ελληνικής κατασκευής στην πλειοψηφία τους, είτε κατασκευασμένα από αυτούς είτε άλλων Ελληνικών εργαστηρίων και αποτελούνται από χρυσό  ή ασήμι και οι πέτρες είναι ζιργκόν ή διαμάντια κοπής brilliant.

Όσο αφορά τα στέφανα γάμου και τα ποτήρια γάμου είναι καθαρά δική τους κατασκευή. Τα στέφανα από ασήμι 925 με ή χωρίς πέτρες swarovski και τα ποτήρια χαράζονται και στολίζονται με πέτρες swarovski.
Επίσης όσοι ή όσες έχετε στην κατοχή σας κάποιο κόσμημα ή κάποια πολύτιμη πέτρα οικονομικής ή συναισθηματικής αξίας και θέλετε να  διορθώσετε το κόσμημα ή να τοποθετήσετε σε κάποιο δαχτυλίδι ή κρεμαστό την πέτρα, ή και να δημιουργήσετε ένα κόσμημα από την αρχή αποκλειστικά δικό σας, δεν έχετε παρά να περάσετε από το verorama και να το συζητήσετε από κοντά, αφού στον ίδιο χώρο λειτουργούνε και οι εργαστηριακές εγκαταστάσεις κατασκευής κοσμημάτων και καρφωτικής πολύτιμων πετρών.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...