2016-03-04

PromoDeals - μια νέα δυναμική πρόταση στην αγορά με τις καλύτερες εκπτώσεις σε deals προϊόντων και υπηρεσιών που φτάνουν έως και 90%.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Το Promodeals είναι ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα προσφορών που λειτουργεί με γνώμονα το δικό σας συμφέρον. Το Promodeals ιδρύθηκε από μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο όραμα, έχοντας πάντα ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και το κέρδος του καταναλωτή, παρέχοντας καθημερινά τις καλύτερες προσφορές στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Για το λόγο αυτό συνεργάζονται με τις πιο αξιόλογες επιχειρήσεις που διακρίνονται για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Έχοντας πάντα ως στόχο τον καταναλωτή, μέσα από δυναμικές συνεργασίες, εξασφαλίζουνε πριν από εσάς για εσάς μοναδικές ευκαιρίες και εκπτώσεις που αγγίζουν το 90%.

Στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα θα βρείτε ανεπανάληπτες προσφορές και εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών σας όπως φαγητό, διασκέδαση, ξενοδοχεία, διακοπές, αδυνάτισμα, ομορφιά, περιποίηση και spa, κομμώσεις, αυτοκίνητο, υγεία, γυμναστική, δραστηριότητες-hobby, παιδί και οικογένεια.

Ενταχθείτε τώρα κι εσείς στο δίκτυό τους και ελάτε να τρέξουμε μαζί τις πιο promo προσφορές.

 τρόποι πληρωμής
χρεωστική και πιστωτική κάρτα
τραπεζική κατάθεση
πληρωμή στα γραφεία τους
αντικαταβολή (επιπλέον κόστος 4,10€)

 ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...