2016-03-04

Eleftheriou Online - Kοσμήματα, Ρολόγια, Αξεσουάρ και επώνυμα brands σε ασυναγώνιστες τιμές!

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Καταστήματα με Ανδρικά Αξεσουαρ Καταστήματα με Γυναικεία Αξεσουαρ
Καταστήματα με Παιδικά αξεσουαρ


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
ΡΟΛΟΓΙΑ
BRANDS
ΖΗΣΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ
ΓΥΝΑΙΚΑ
ΑΝΔΡΑΣ
ΠΑΙΔΙ
ΔΩΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

τρόποι πληρωμής
πιστωτική κάρτα
PayPal
αντικαταβολή
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

αποστολές
Αποστέλλονται εντός 24 ωρών. Στην περίπτωση που το προϊόν χρειαστεί τροποποίηση ή σταλεί σε κάποια απόμακρη ή δύσβατη περιοχή η αποστολή γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Λίγα λόγια
Στο www.eleftheriouonline.gr μπορείτε να βρείτε μία πλούσια γκάμα σε κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ  για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί! Στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα θα βρείτε δαχτυλίδια, βραχιόλια, σκουλαρίκια, σταυρούς  και πολλά ακόμα κοσμήματα, ρολόγια καθώς και επώνυμα brands όπως Montblanc , S.T. Dupont, Very Gavello κ.ά. σε ασυναγώνιστες τιμές!

Μετά από 78 χρόνια παρουσίας στο χώρο του κοσμήματος και της υψηλής ωρολογοποιίας ξεκινήσανε δυναμικά και στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου από το 2010 και συνεχίζουνε βάζοντας πάντα μπροστά την ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών τους!

Το www.eleftheriouonline.gr εγκαινιάζει μία νέα εποχή και στον κόσμο του αρραβώνα –γάμου με την κατηγορία ‘’Ζήσε το Μύθο’’!  Εδώ  μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εντυπωσιακές δημιουργίες  όπως βέρες με διαμάντια, λαμπερά μονόπετρα, στέφανα κ.ά. καθώς και δώρα για τους κουμπάρους! Συνεχίζουνε την προσπάθειά τους αναβαθμίζοντας διαρκώς τις υπηρεσίες τους με κύριο στόχο την άμεση και εύκολη εξυπηρέτηση των πελατών τους!

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Καταστήματα με Ανδρικά Αξεσουαρ Καταστήματα με Γυναικεία Αξεσουαρ
Καταστήματα με Παιδικά αξεσουαρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...