2016-03-13

Happy Sizes - θα βρείτε μια τεράστια συλλογή από ρούχα και παπούτσια των πιο stylish brands για μεγάλα μεγέθη (48-64).

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Καταστήματα με Γυναικεία Ρούχα
Καταστήματα με Γυναικεία Παπούτσια

 

 Το www.happysizes.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ειδικεύεται στο γυναικείο ρούχο σε μεγάλα μεγέθη. Λειτουργεί από το 2012 και έχει 2 κεντρικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη.

Μια ομάδα ανθρώπων με χρόνια εμπειρίας στο χώρο της μόδας και πάθος για το στυλ και την κομψότητα, αποτελούν την εταιρεία Happy Sizes . Μια εταιρεία που επιλέγει να παρουσιάζει στις ζουμερές γυναίκες του σήμερα, μια τεράστια συλλογή από ρούχα, casual και βραδινά, των πιο stylish brands για μεγάλα μεγέθη (48-64) αλλά και νυφικά,  υποδήματα και αξεσουάρ. Έμπνευση, ποιότητα, κομψότητα αλλά κυρίως, σεβασμός στις πραγματικές ανάγκες που έχει από τη μόδα κάθε γυναίκα με καμπύλες, χαρακτηρίζουν κάθε πρόταση από τα καταστήματα και το e-shop της Happy Sizes by Spyropoulou.

 τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή (ισχύει για αγορές εντός Ελλάδας)
πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κάρτα

αποστολές
Αποστολές πραγματοποιούνται προς Ελλάδα και Κύπρο*
Οι παραγγελίες χρειάζονται 24 ώρες, από την στιγμή που θα ολοκληρώσετε την διαδικασία, για να αποσταλούν από την αποθήκη τους, εφόσον το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο.
Τα έξοδα αποστολής είναι 3 ευρώ για όλη την Ελλάδα σε παραγγελίες μικρότερες των 50 ευρώ. Σε παραγγελίες άνω των 50 ευρώ τα έξοδα αποστολής δεν επιβαρύνουν τον παραλήπτη.



ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Καταστήματα με Γυναικεία Ρούχα
Καταστήματα με Γυναικεία Παπούτσια
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...