2015-11-15

RealQUIT - Σταματήστε το κάπνισμα μια για πάντα γρήγορα και αμετάκλητα!

Φροντίδα
 
 Σταματήστε το κάπνισμα μια για πάντα γρήγορα και αμετάκλητα! Ξεχάστε την παχυσαρκία, τα νεύρα και την εξάρτηση από τη νικοτίνη. Η απλούστερη και προσιτή λύση κατά του καπνίσματος είναι ήδη εδώ!

Ένα σετ βιοενεργών μαγνητών που τοποθετούνται σε ένα συγκεκριμένο σημείο του αυτιού, τα οποία ελέγχουν και περιορίζουν την επιθυμία για κάπνισμα, βάζοντας ένα τέλος στην εξάρτηση από τη νικοτίνη. Αυτοί οι βιομαγνήτες είναι επιχρυσωμένοι με χρυσό 24 καρατίων, που ενεργεί ως ένας φυσικός αγωγός, προστατεύοντάς σας από αλλεργικές αντιδράσεις.

Αυτή η μέθοδος ονομάζεται Ωτοθεραπεία. Αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950. Η μέθοδος είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ιστοποιημένη και εγκεκριμένη. Η επίδρασή της στηρίζεται στο γεγονός ότι το εσωτερικό του αυτιού σας συνδεέται νευρολογικά με μεγάλο μέρος του σώματός σας. Επηρεάζοντας το, μπορείτε να διαχειριστείτε τον πόνο, να ηρεμήσετε τα νεύρα σας και στο τέλος, να μειώσετε την επιθυμία για κάπνισμα. Οι Κινέζοι την χρησιμοποιούν για δεκαετίες, αλλά είναι επιτέλους διαθέσιμη σε όλους!

Φροντίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...