2015-10-30

Qpharmacy - Online φαρμακείο.

Φροντίδα
 

Το Qpharmacy είναι το νέο ηλεκτρονικό φαρμακείο που φέρνει την ποιότητα (q for quality) στις αγορές σας. Έχει υλοποιηθεί και υποστηρίζεται με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία για να σας καλύπτει πλήρως στους τομείς υγείας και ομορφιάς.Ένα σύνολο φαρμακοποιών, βοηθών φαρμακοποιών και τεχνικών εργάζονται ακούραστα για να σας προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών. Είναι στη διάθεσή σας να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να σας προτείνουν τα κατάλληλα προϊόντα για κάθε ανάγκη σας.

Με την οργάνωσή τους προσπαθούνε να κρατάνε χαμηλά το κόστος λειτουργίας και να μεταφέρουνε στους πελάτες τους το κέρδος, προσφέροντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή
χρέωση πιστωτικής κάρτας
κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό


αποστολές
Για αγορές προϊόντων συνολικού κόστους τριάντα εννέα (€39,00) ευρώ και άνω δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής για παραγγελίες έως 3Kg, για αποστολές σε όλη την Ελλάδα.
Για την αποστολή προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των τριάντα εννέα (€39,00) ευρώ επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής δύο ευρώ και είκοσι λεπτά (€2,20).
Οι αποστολές προϊόντων μεγάλου όγκου, ενδέχεται να επιβαρύνονται με επιπρόσθετη χρέωση.
Για αποστολές προϊόντων πανελλαδικά συνολικού βάρους μεγαλύτερου των τριών (3Kg) κιλών:   
Εάν το βάρος της παραγγελίας ξεπερνά τα τρία (3Kg) κιλά, επιβαρύνεστε περαιτέρω με ένα (€1,00) ευρώ ανά επιπλέον κιλό, ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας.



 Φροντίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...