2015-09-18

Get Coffee - Κάψουλες καφέ, μηχανές καφέ και αξεσουάρ στις καλύτερες τιμές.

Έξυπνες Αγορές

 
Το www.getcoffee.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ειδικεύεται κυρίως στις έτοιμες λύσεις καφέ, όπως συμβατές κάψουλες για διάφορα συστήματα μηχανών καφέ, στην Ελληνική αγορά. Είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουνε για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάψουλες καφέ και ροφημάτων, συμβατές με το σύστημα Dolce Gusto της Nestle για οικιακή χρήση, μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι κάψουλες που προσφέρουνε κατέχουν ισχυρό προβάδισμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό όσο αναφορά την ποιότητα, αφού περιέχουν μεγαλύτερη ποσότητα καφέ μέσα σε μια συμβατή κάψουλα Dolce gusto ή Nespresso. Οι κάψουλες αυτές αποτελούν μια σύγχρονη εναλλακτική επιλογή για τον οικιακό χρήστη. Υπάρχει μεγάλο εύρος επιλογής καφέ όπως εσπρέσσο, ντεκαφεϊνέ, καπουτσίνο, βιολογικό αλλά και ροφημάτων όπως (σοκολάτας, πράσινο τσάι, μέντα, χαμομήλι, τίλιο) για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού ουρανίσκου.

Το e-shop τους έχει σχεδιαστεί με βάση την απλότητα, την αξιοπιστία και τη φιλικότητα ως προς το χρήστη σε όλα τα επίπεδα. Είναι φιλικό προς όλες τις φορητές συσκευές, με συνεχή ενημέρωση ως προς τις νέες τάσεις της τεχνολογίας. Δυνατό τους σημείο είναι η ειλικρίνια και το ενδιαφέρον που αντιμετωπίζουνε κάθε πελάτη μέσα από το e-shop τους.

 τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 1,85€)
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
PayPal
πιστωτική κάρτα


αποστολές
Η ελάχιστη χρέωση αποστολής προϊόντων εως 3Kg εντός Αττικής είναι 2,80ευρώ συμπεριλαμβανομένου φπα.
Για την υπόλοιπη Ελλάδα και τα νησιά, ελάχιστο κόστος αποστολής προϊόντων εως 3Kg είναι 3,60ευρώ συμπεριλαμβανομένου φπα.
Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από 1-3 εργάσιμες μέρες (Δευτ.-Παρ.) από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας από το τμήμα παραγγελιών.


Έξυπνες Αγορές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...