2015-09-02

Airblock - πλήρη γκάμα προϊόντων που απευθύνονται στην ερασιτεχνική και οικιακή χρήση, όπως αεροσυμπιεστές, εργαλεία χειρός, σπρέι, μηχανήματα κήπου και άλλα.

Έξυπνες Αγορές
 
 Η εταιρία  ιδρύθηκε το 1970 και δραστηριοποιείται στους τομείς του πεπιεσμένου αέρα, του βιομηχανικού εξοπλισμού και των ειδών προστασίας εργαζομένων. Από το 1989, εδρεύει στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη, ενώ το 2005 εγκαινιάστηκε το χιλίων τετραγωνικών μέτρων υποκατάστημά τους στην βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, στο οποίο στεγάζεται και η παραγωγή τους.

Πρωταρχικός τους στόχος είναι η σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη και αυτό επιτυγχάνεται μέσω του έμπειρου προσωπικού τους, που αποτελείται από 10 άτομα. Εκτελούνε και αποστέλλουνε  καθημερινά παραγγελίες σε ολόκληρη τη χώρα, με την δυνατότητα πληρωμής μέσω αντικαταβολής, Paypal, ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, ενώ τέλος, παρέχουνε εγγύηση και after-sales-service στα προϊόντα τους.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό τους κατάστημα στην διεύθυνση www.airblock.gr και κάντε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα, όπου κι αν βρίσκεστε.

 Έξυπνες Αγορές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...