2015-06-10

Shop365 - προϊόντα καθημερινής χρήσης, αναγκαία και αγαπημένα για όλη την οικογένεια, τώρα όλοι κερδίζουν χρήματα και χρόνο.

Καταστήματα με Έπιπλα, Διακόσμηση,Είδη για το σπίτι
Καταστήματα με Βιβλία, CD, DVD, Video
Φροντίδα
Καταστήματα με Δώρα, Gadgets, Παιχνίδια





365 ημέρες έτοιμοι, να παραδώσουνε τις αγορές σας στην καλύτερη τιμή στο χώρο σας! Στο shop365.gr θα βρείτε προϊόντα καθημερινής χρήσης, αναγκαία και αγαπημένα για όλη την οικογένεια, τώρα όλοι κερδίζουν χρήματα και χρόνο.

Οι απευθείας σχέσεις τους με τους προμηθευτές & παραγωγούς των προϊόντων από όλο τον κόσμο, τους δίνουν τη δυνατότητα να σας παρέχουνε ΟΛΟ τον χρόνο, τις χαμηλότερες τιμές!  Επιπλέον, επωφεληθείτε από τις καθημερινές προτάσεις του shop365.gr για αγορές με ακόμη πιο χαμηλές τιμές! Εγγραφείτε και κάνετε τις αγορές από το σπίτι σας, το γραφείο σας ή από το δρόμο! Θα σας παραδώσουνε με φροντίδα τις αγορές σας όπου εσείς επιλέξετε!

Στο shop365.gr καθημερινά, εμπλουτίζουνε το ηλεκτρονικό τους ράφι με ποιοτικά προϊόντα από πιστοποιημένους Έλληνες Προμηθευτές αλλά και από όλο το κόσμο!  Εύκολα, γρήγορα, φθηνά μόνο στο shop365.gr; Στο shop365.gr χτίζουνε ισχυρούς δεσμούς μαζί σας!

 τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 2,46€)
πιστωτική / χρεωστική κάρτα
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό


αποστολές
Το κόστος αποστολής των προϊόντων αναφέρεται πλήρως και με ακρίβεια κατά την διαδικασία check out  πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Παραγγελίες που καταχωρούνται στο shop365.gr, τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 13.00, παραδίδονται συνήθως σε 48-72 ώρες στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

 Αττική: με αγορές άνω των 10€  δώρο τα μεταφορικά
Υπόλοιπη Ελλάδα: με αγορές άνω των 50€ δώρο τα μεταφορικά 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...