2014-10-08

Fasoli Clothing - Τα πιο Ελληνικά t-shirts στην Ελλάδα.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
 


Λίγα λόγια
 Αρχές καλοκαιριού του ’12 το fasoli clothing ξεκίνησε ως ένα εγχείρημα με πολύ ιδιαίτερα t-shirts και τυπώματα πολύ διαφορετικής μορφής και αισθητικής, από αυτά που κάποιος μπορούσε να βρει στην αγορά, ακόμα και στα καλύτερα brand names. Προέρχονται από το χώρο της μεταξοτυπίας και αυτό τους έφερε αμέσως σε ένα άλλο επίπεδο ποιότητας. Έχουνε τη γνώση και την εμπειρία να τυπώνουνε έτσι ώστε τα τυπώματα τους να δείχνουν παλαιωμένα, έχοντας ταυτόχρονα μια μοναδική μαλακότητα, αλλά και μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

 Όλα τους τα t-shirts σε αυτά τα δύο χρόνια πωλούνταν αποκλειστικά και μόνο από το μικρό τους κατάστημα σε ένα πολύ όμορφο και όχι ιδιαίτερα εμφανές σημείο στο Μοναστηράκι.  Σε αυτά τα δύο χρόνια πουλήσανε πολλές χιλιάδες t-shirts κάτι που πραγματικά δεν αναμένανε. Το όνομα τους ακούστηκε για τα καλά. Οι πελάτες τους ήταν πάρα πολύ ευχαριστημένοι γιατί τα t-shirts τους ήταν ιδιαίτερης ποιότητας.

Για το φετινό καλοκαίρι και όχι μόνο, φτιάξανε t-shirts από 100% ελληνικό βαμβακερό νήμα της καλύτερης ποιότητας, παραγόμενο από έλληνες βαμβακοπαραγωγούς. Νήμα από τα Τρίκαλα. Πλέξανε το υπέροχο τους μακό σε ένα παλιό παραδοσιακό πλεκτήριο στη Νέα Ιωνία. Η βαφή των υφασμάτων, η ραφή των t-shirts τα τυπώματα έγιναν όλα στην Ελλάδα. Το fasoli clothing φέτος έβγαλε ένα μεγάλο αριθμό σχεδίων με πολύ φαντασία από καταπληκτικούς καλλιτέχνες και γραφίστες. Πολλά σχέδια απεικονίζουν μια παλιά και όμορφη εποχή με προσωπικότητες που σημάδεψαν τη ροη της ιστορίας. Άλλα είναι αστεία, άλλα είναι σουρεαλιστικά και άλλα κάπως μοντέρνα.

Ταυτόχρονα κάνανε μια ιδιαίτερη προσπάθεια να φτιάξουμε ένα όμορφο και απλό στη χρήση e-shop στο οποίο ο χρήστης θα μπορεί να περιηγηθεί με πολύ μεγάλη ευκολία και να μπορέσει να αγοράσει αυτό το ιδιαίτερο προϊόν από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας πλέον. Όπως και να ‘χει ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας στο fasoli clothing.

 τρόποι πληρωμής
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
αντικαταβολή (χρέωση 2,22€)
PayPal

αποστολές
Εντός Αττικής σε 1-2 εργάσιμες ημέρες και οπουδήποτε στην Ελλάδα εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.
Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...