2015-06-06

Sadhu Hair - Τα κορυφαία προϊόντα μαλλιών σε ένα πρωτοποριακό e-shop.

Φροντίδα



Το Sadhu Hair, πάντα πρωτοπόρο και με μία επαναστατική φιλοσοφία γύρω από τον ορισμό της ομορφιάς, δημιούργησε ένα πρότυπο e-shop. Ένα κατάστημα χωρίς φυσικά σύνορα αλλά με γνήσιο ενδιαφέρον για την εξωτερική σας λάμψη, που οφείλει να σέβεται πάντα την εσωτερική σας ακτινοβολία και την υγεία των μαλλιών σας.

Αυστηρά επιλεγμένες μάρκες με σχολαστικά ελεγμένα συστατικά – που εγγυώνται την υγεία των μαλλιών σας- συγκεντρώνονται για πρώτη φορά μαζί κάτω από την ίδια διαδικτυακή στέγη, στοχεύοντας να φέρουν σε επαφή κορυφαία προϊόντα με απαιτητικά γούστα.

Στο πρότυπο e-shop, ο χρήστης μπορεί να γνωρίσει και να αγοράσει τεσταρισμένα προϊόντα των κορυφαίων brands του κόσμου, προσθέτοντας στην καθημερινότητά του λίγη προσιτή πολυτέλεια. Kerastase, Redken, Alterna, Paul Mitchell, Sebastian, L’ oreal Professionnel, Schwarzkopf, Davines είναι μόνο μερικές από τις κορυφαίες μάρκες που θα συναντήσει κανείς στα διαδικτυακά του ράφια. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς και ανακαλύψτε μία γνήσια ιεροτελεστία ομορφιάς!

τρόποι πληρωμής
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
αντικαταβολή
PayPal
πιστωτική ή χρεωστική κάρτα


αποστολές
Τα έξοδα αποστολής ορίζονται 3€, εκτός και αν πρόκειται για αντικαταβολή όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.
Για αγορές πάνω από 80€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Το κόστος για αποστολές σε όλη την Ευρώπη είναι 21,65€ έως 2 κιλά και για κάθε κιλό επιπλέον extra κόστος 5,50€. Το κόστος για τις αποστολές στην Ρωσία ορίζεται στην τιμή των 51,22€.


Φροντίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...