2015-01-20

GoAdvance – το online φαρμακείο με την πληρέστερη γκάμα σε φαρμακευτικά, καλλυντικά αλλά και προϊόντα διατροφής.

Φροντίδα
 

Το Goadvance.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ειδικεύεται σε όλα προϊόντα που διαθέτει ένα σύγχρονο φαρμακείο. Λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2014 όταν πρωτοάνοιξε τις πόρτες του στο κοινό και η πορεία του από τότε είναι συνεχώς ανοδική.

Στο site θα βρείτε τα θεραπευτικά σκευάσματα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση διαφόρων συμπτωμάτων, τις οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες για την καλύτερη στοματική υγιεινή των δοντιών σας, τις πιο γνωστές μάρκες καλλυντικών για την περιποίηση του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών σας, τις βρεφικές κρέμες και γάλατα για την φροντίδα του μωρού σας, και τα  συμπληρώματα διατροφής και τις βιταμίνες για την υγεία του οργανισμού σας.

Επίσης θα βρείτε κατηγορίες με προϊόντα που διαφημίζονται στην τηλεόραση και κατηγορίες με πακέτα δώρων και προσφορών! Οι εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα κυμαίνονται μεταξύ 20% και 50%! Η ιστοσελίδα είναι στην ουσία και η «βιτρίνα» των φαρμακείων που ανήκουν στο δίκτυο της Advance Pharmacies. Αυτό είναι και το συγκριτικό μας πλεονέκτημα, μιας και αυτήν την στιγμή διαθέτουμε 14 σημεία σε όλη την Ελλάδα από τα οποία ο καταναλωτής μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του χωρίς να επωμιστεί έξοδα αποστολής. Σκοπός μας είναι να αυξήσουμε αυτά τα σημεία ώστε να εξυπηρετήσουμε όσον τον δυνατόν περισσότερους καταναλωτές σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η ιστοσελίδα έχει κατασκευαστεί στα πρότυπα των μεγαλύτερων ηλεκτρονικών καταστημάτων, και έχει δοθεί βάση στον απλό και εύχρηστο σχεδιασμό, καθώς και στην λειτουργικότητα ώστε ο καταναλωτής να βρίσκει γρήγορα αυτό που αναζητά.

 τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 2€)
πιστωτική κάρτα
PayPal

αποστολές
Η αποστολή είναι δωρεάν για αγορές άνω των 40€.
Για παραγγελίες μικρότερες των 40€ τα έξοδα αποστοής είναι μόνο 2,20€.
Παραδίδονται από την εταιρεία ταχυμεταφορών εντός 48 ωρών. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης
μπορεί να φτάσει τις 2-3 εργάσιμες ημέρες.


Φροντίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...