2014-11-14

PetShop4u - ένα νέο σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα αποκλειστικά με είδη κατοικίδιων.




Λίγα λόγια
 Το Petshop4u.gr είναι ένα νέο σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα αποκλειστικά με είδη κατοικίδιων.

 Ήρθε να επισφραγίσει την πολύχρονη αγάπη και εμπειρία τους στους μικρούς φίλους αλλά και το σεβασμό τους στους ιδιοκτήτες τους. Μπείτε σ ένα νέο, σύγχρονο, εύκολο φιλικό και απολύτως ασφαλές περιβάλλον και κάντε τις καλύτερες αγορές στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Σκοπός τους είναι να κρατάνε τα κατοικίδια και τους ιδιοκτήτες τους χαρούμενους, ικανοποιημένους και πάντα ενημερωμένους με οτιδήποτε καινούριο αφορά τα κατοικίδια. Είναι πάντα στην διάθεση των πελατών  να βοηθήσουνε στις επιλογές τους και να στείλουνε σύντομα τα προϊόντα της επιλογής τους στην πόρτα τους με χαμηλό κόστος ή με δωρεάν παράδοση.

 τρόποι πληρωμής
με αντικαταβολή (με χρέωση 3€ για αγορές κάτω των 100€)
με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
με PayPal


αποστολές
Οι αποστολές εντός  Αττικής (εξαιρούνται τα νησιά που ανήκουν στο νομό), είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 50€, ενώ στην αντίθετη περίπτωση υπάρχει χρέωση 3.00€ ανά αποστολή. Στην υπόλοιπη Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των δυσπρόσιτων περιοχών (όπως ακριτικά νησιά ή ορεινά χωριά που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση, το κόστος της οποίας εξαρτάται από τον προορισμό και το βάρος της παραγγελίας.
Παράδοση εντός 48ωρών.(εξαιρούνται απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, στις οποίες υπάρχει επιπλέον καθυστέρηση 1-2 ημερών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...