2014-10-29

Hip and Spoiled - Φθηνά ρούχα Online - γυναικεία φορέματα - παπούτσια - τσάντες.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
 


Λίγα λόγια
 Το Hip And Spoiled είναι μια εταιρία που δημιουργήθηκε από μια ομάδα νέων φιλόδοξων ανθρώπων από το χώρο της μόδας του internet και του marketing με διάθεση για δημιουργία, αγάπη για την μόδα και την καλαισθησία και φανατική της φιλοσοφίας του ευ ζην που αφουγκράζεται πάντα όμως με τις συνθήκες που προστάζει η εποχή.

Έτσι δημιουργήσανε το ηλεκτρονικό κατάστημα που διεκδικεί την πρώτη θέση στη συνείδηση των πελατών της αφού πρωταρχικός τους σκοπός είναι να εξασφαλίσουνε τα καλύτερα προϊόντα τόσο από την εγχώρια, όσο και από την διεθνή αγορά, σε τιμές που θα  εκπλήξουν ευχάριστα!

Η νέα online δραστηριότητα αποτελείται από έξυπνους και συνειδητοποιημένους καταναλωτές που απολαμβάνουν να αγοράζουν επώνυμα και αυθεντικά προϊόντα με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι το 80% σε προϊόντα ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ, καλλυντικών , είδη σπιτιού αλλά και διακόσμησης.

Καθημερινά τα μέλη τους ανακαλύπτουν τις νέες τους καμπάνιες και προτάσεις για προϊόντα από τα καλύτερα brands της αγοράς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.


Συνοπτικά η Hip And Spoiled εξασφαλίζει για όλους τους χρήστες/μέλη



    Μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων
    Ασυναγώνιστες τιμές
    Εύκολες, ασφαλείς αγορές από το σπίτι σας
    Άριστη εξυπηρέτηση με σεβασμό στον πελάτη


τρόποι πληρωμής
με πιστωτική κάρτα
με αντικαταβολή


αποστολές
Για τα προϊόντα του e-shop : το κόστος παράδοσης είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Για τα προϊόντα που υπάγονται στην κατηγορία Bazaar : το κόστος παράδοσης ανέρχεται σε 4,99 € για όλη την Ελλάδα, ενώ για παραγγελίες άνω των 60€ το η αποστολή είναι δωρεάν.
Αν ο τόπος διαμονής σου είναι Εντός Αττικής, χρειάζονται 1-2 μέρες. Για την υπόλοιπη Ελλάδα, χρειάζονται 1-3 μέρες. Για περιοχές που δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.



ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...