2014-10-15

Foodoo Delivery - ένα σύγχρονο σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελίας φαγητού – delivery!

Online Υπηρεσίες
 ONLINE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΦΑΓΗΤΟ - ΠΟΤΟ

 

Λίγα λόγια
Είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, που ειδικεύεται στην online παραγγελία φαγητού. Απο το site μπορεί ο καθένας να επιλέξει το κατάστημα της προτίμησής του, μετά από σύγκριση τιμών, προϊόντων και προσφορών. Η παραγγελία γίνεται εύκολα, γρήγορα, χωρίς επιπλέον κόστη,  χωρίς λάθη κατά τη λήψη της απο το κατάστημα και με δυνατότητα αλλαγής ή συμπλήρωσης της παραγγελίας μέσα σε 5 λεπτά. Η παραγγελία επιβεβαιώνεται αυτόματα και υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της εξέλιξής της σε πραγματικό χρόνο.

Αντικαθιστούνε ουσιαστικά τη τηλεφωνική παραγγελία χρησιμοποιώντας το πιο σύγχρονο εργαλείο της εποχής μας, το ίντερνετ! Η παράδοση και η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται στη πόρτα του πελάτη με τον παραδοσιακό τρόπο που όλοι έχουμε συνηθίσει!

Η σελίδα είναι ένα εργαλείο εξυπηρέτησης των ανθρώπων που θέλουν να παραγγείλουν φαγητό χωρίς τηλεφωνική αναμονή, χωρίς επιπλέον χρεώσεις και λάθη στην παραγγελία τους. Στόχος είναι να παρέχουνε τη καλύτερη δυνατή εμπειρία online παραγγελίας, τόσο για το χρήστη αλλά και για το κατάστημα που δέχεται τη παραγγελία και την εξυπηρετεί. Για το λόγο αυτό έχουνε δώσει ιδιαίτερη προσοχή ως προς το σχεδιασμό αλλα και τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.

    περιοχές
    ΑΘΗΝΑ
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    ΛΑΡΙΣΑ
    ΚΑΒΑΛΑ
    ΣΕΡΡΕΣ
    ΔΡΑΜΑ
    ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    ΠΑΤΡΑ
    ΧΑΛΚΙΔΑ

 Online Υπηρεσίες
  ONLINE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΦΑΓΗΤΟ - ΠΟΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...