2014-10-04

E-xclusive - Νέο e-shop γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Καταστήματα με Γυναικεία Ρούχα
 


Λίγα λόγια
Ο νέος exclusive προορισμός για διαδικτυακές αγορές για τη νεαρή γυναίκα.

Η εταιρεία  προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες της απαιτητικής νεαρής γυναίκας από το πρωί ως το βράδυ. Ακολουθώντας φανατικά την επικαιρότητα της μόδας, σχέδια και υφάσματα εμπνευσμένα από τις παγκόσμιες τάσεις βρίσκουν έκφραση μέσα από το δικό τους exclusive σχεδιαστικό στυλ.

Ιδιαιτερότητα τους η One Off συλλογή μας με ρούχα απόλυτα μοναδικά σε σχέδιο, πατρόν και ύφασμα και σε μια μεγάλη γκάμα που συνεχώς ανανεώνεται. Αλλά και η Limited Edition συλλογή, με ρούχα παραγωγής σε περιορισμένα κομμάτια, πάντα μοναδικά σε σχέδιο και ύφασμα. Έτσι προσφέρουνε στην σύγχρονη γυναίκα  ρούχα που αντανακλούν την μοναδικότητα της προσωπικότητας και του στυλ της για exclusive εμφανίσεις. Πυρήνας της εταιρείας η Collection με ρούχα πλήρης παραγωγής, εμπνευσμένα από τις παγκόσμιες πασαρέλες ακριβώς τη στιγμή που “γεννιούνται” οι τάσεις!

Βάζοντας τις βάσεις για τη δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους, προσφέρουνε προϊόντα υψηλής ποιότητας, προσιτές τιμές και γρήγορες παραδόσεις. Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια  να τονίσουμε πως όλα τα προϊόντα τους είναι αποκλειστικά κατασκευασμένα στην Ελλάδα και αναγράφουν ''ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ'', προσφέροντας με αυτό τον τρόπο εργασία και ανάπτυξη σε Ελληνικές βιοτεχνίες και Έλληνες εργαζομένους.

Συχνά εκδίδουνε εκπτωτικά κουπόνια, και δημιουργούνε υπηρεσίες όπως παράδοση την ίδια μέρα στη Θεσσαλονίκη, και με το νέο, φυσικό κατάστημα στην Θεσσαλονίκη, εδραιόνονται δυναμικά στην αγορά, με μοναδικό σκοπό να φέρουνε όσο πιο κοντά τον πελάτη, κερδίζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη του για την ποιότητα και την άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση.

exclusive μόδα μ’ ένα κλίκ !

τρόποι πληρωμής
πιστωτική κάρτα
PayPal
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
αντικαταβολή

αποστολές
Ο μέγιστος χρόνος παράδοσης είναι επτά (7) εργάσιμες ημέρες για πωλήσεις εντός Ελλάδος και δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες για πωλήσεις εκτός Ελλάδος
Για παραγγελίες εντός Ελλάδος αξίας άνω των πενήντα ευρώ (50€) δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών/ εξόδων αποστολής

  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Καταστήματα με Γυναικεία Ρούχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...