2014-10-03

E-string - εξυπηρετεί 24 ώρες το 24ωρο και παρέχει ευρεία γκάμα οικονομικών, κομψών & ποιοτικών, γυναικείων & αντρικών εσωρούχων!

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ




ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

    ΕΣΩΡΟΥΧΑ CASMIR
    ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
    ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΑΝΔΡΙΚΑ
    ΟΛΟΣΩΜΑ ΚΑΛΣΟΝ
    ΕΣΩΡΟΥΧΑ E-STRING
    ΚΟΡΜΑΚΙΑ
    BABYDOLL
    ΦΟΡΕΜΑΤΑ
    ΣΤΟΛΕΣ
    ΑΞΕΣΟΥΑΡ
    ΚΟΛΑΝ
    ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ


τρόποι πληρωμής
πιστωτική κάρτα
αντικαταβολή
PayPal
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

αποστολές
Για την παραλαβή των παραγγελιών σας η εταιρία χρησιμοποιεί εταιρίες courier.
Η χρεώση για παραγγελίες κάτω των 35€ το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 4€, ενώ για παραγγελίες μεγαλύτερες των 35€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα.
Παραδίδονται μέσα σε 24-48 ώρες σε διακριτική συσκευασία.


Λίγα λόγια
Αποκτήστε άνετα, οικονομικά εσώρουχα που σας αναδεικνύουν!
Η εταιρεία  εστιάζει στην παροχή προϊόντων ποιότητας και υψηλής αισθητικής, καλύπτοντας την ένδυση ανδρών και γυναικών με κομψά εσώρουχα, που διεγείρουν την φαντασία και αναδεικνύουν το σώμα.
Η ευρεία γκάμα εσωρούχων  καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες σας με συνεχώς ανανεωμένα σχέδια και χρώματα που είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο μέσα από το λειτουργικό  ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-string.gr!
Δίνουνε έμφαση στην δική σας ανάδειξη, και αντιλαμβάνονται τις ανάγκες των σύγχρονων και πολυάσχολων ανδρών και γυναικών. σας δίνουνε την δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας από την άνεση του σπιτιού σας, εύκολα και γρήγορα, μόνο με 1 κλικ!
Παρέχουνε πλήρες φωτογραφικό υλικό για τα προϊόντα τους με αναλυτική περιγραφή χαρακτηριστικών και μεγεθών, ώστε να είστε σε θέση να επιλέξετε αυτά που θα εφαρμόζουν με ακρίβεια στο σώμα σας αναδεικνύοντάς το.
Τα εσώρουχα που φέρουν την υπογραφή του e-string.gr: Διαθέτουν εγγυημένη ποιότητα υλικών και υφασμάτων Ιδανικό σχεδιασμό και ελαστική φόρμα που προσαρμόζεται με κομψότητα στο σώμα σας Μοντέρνο στυλ που ενισχύει τα δυνατά σας σημεία
Τα εσώρουχα από το ηλεκτρονικό  κατάστημα, αγκαλιάζουν το σώμα και το αναδεικνύουν, κάνοντάς σας να δείχνετε πιο ελκυστικοί από ποτέ.
Επιλέξτε το E-string.gr για τις αγορές τις δικές σας, αλλά και των συντρόφων σας, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...