2014-09-19

Iek-Enosi - Ακολούθησε εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών και κάνε τους στόχους σου πραγματικότητα!


 

Λίγα λόγια 
Ο εκπαιδευτικός όμιλος Εκπαιδευτική Ένωση οδηγεί τους αποφοίτους του τόσο σε επαγγελματική όσο και σε προσωπική καταξίωση, καθώς βασικό του κίνητρο είναι η άμεση αποκατάσταση των σπουδαστών του.
Για τον λόγο αυτό, η Εκπαιδευτική Ένωση παρέχει στους σπουδαστές της προγράμματα τα οποία χαρακτηρίζονται για την υψηλή απορρόφηση που προσφέρουν στους εν δυνάμει εργαζομένους.
Το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που μας χαρακτηρίζει, σε συνδυασμό με την φιλοσοφία που διαθέτουνε για την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης σε όλες τις κοινωνικές ομάδες αποτελεί τον βασικό λόγο ύπαρξης και το εφαλτήριο της επιτυχίας τους.
Στην ιστοσελίδα τους μπορείτε να ανακτήσετε γενικές πληροφορίες που αφορούν στη φοίτησή σας σε κάθε μία από τις ειδικότητες που παρέχονται.
 Οι κορυφαίες συνεργασίες τους με οργανισμούς και επιχειρήσεις, καθώς και η διαρκής έρευνα στην αγορά εργασίας παρέχει στον κάθε νέο σημαντική βοήθεια, προκειμένου να μετατρέψει σε στόχους τις επαγγελματικές του επιθυμίες και να ενταχθεί στους καταξιωμένους επαγγελματίες του μέλλοντος.

Online Υπηρεσίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...