2014-09-25

Design Is This - Ένα ξεχωριστό e-shop για Διακόσμηση, Έπιπλα, Gadget, Μόδα και προχωρημένη αισθητική.

Καταστήματα με Έπιπλα, Διακόσμηση, Είδη για το σπίτι

 


Λίγα λόγια
Η διακόσμηση είναι το στοιχείο που δίνει ξεχωριστό στυλ σε ένα χώρο και τον κάνει να αποκτά διαφορετικά κάθε φορά χαρακτηριστικά. Η επιλογή ενός διακοσμητικού αντικειμένου και ο συνδυασμός του με την επίπλωση και τη διαμόρφωση του χώρου μπορεί να διευρύνει τη λειτουργικότητά του και να αναδείξει την προσωπικότητα του εκάστοτε χρήστη.
Στο ηλεκτρονικό  κατάστημα θα βρείτε είδη διακόσμησης που διακρίνονται για το πρωτοποριακό τους design και για την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Βραβευμένοι και ανερχόμενοι σχεδιαστές προτείνουν μοναδικές δημιουργίες που κοσμούν το χώρο και κάνουν την καθημερινότητά μας εύκολη, απλή και σίγουρα πιο όμορφη.
Στη συλλογή του Design Is This θα βρείτε διακοσμητικά είδη για το σπίτι, το γραφείο, την κουζίνα, το παιδικό δωμάτιο, το μπάνιο, ακόμη και για τους εξωτερικούς χώρους. Σε αυτήν την κατηγορία παρουσιάζονται μοναδικοί καθρέφτες, ράφια, κρεμάστρες, ρολόγια τοίχου, αξεσουάρ γραφείου, βάζα, χαλιά, αποθηκευτικές λύσεις ακόμη και ηλεκτρονικές συσκευές, είδη κατάλληλα να εξοπλίσουν και να κοσμήσουν κάθε σύγχρονο χώρο.

 τρόποι πληρωμής
πιστωτική κάρτα
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
αντικαταβολή (κόστος 1,5€ Συν 23% ΦΠΑ).
PayPal


αποστολές
Το κόστος μεταφοράς υπολογίζεται αυτόματα κατά τη διαδικασία τοποθέτησης της παραγγελίας ανάλογα με το συνολικό της βάρος και όγκο. Το ελάχιστο κόστος μεταφοράς είναι 2€ (Συν 23% ΦΠΑ).
Για παραγγελίες άνω των 70 ευρώ το κόστος αποστολής είναι δωρεάν. (εξαιρούνται ογκώδη αντικείμενα και προϊόντα που διατίθενται κατόπιν ειδικής παραγγελίας).

Καταστήματα με Έπιπλα, Διακόσμηση, Είδη για το σπίτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...