2013-02-10

Snatch -Bρες κάθε μέρα, 1 προϊόν σε μοναδική προσφορά και ΜΟΝΟ για 24 ώρες!

ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ



Λίγα λόγια

Το Snatch είναι ένα διαφορετικό ηλεκτρονικό κατάστημα που σου επιτρέπει να βρίσκεις κάθε μέρα ένα (1) προϊόν σε μια απίστευτη τιμή!
Κάθε μέρα, ένα (1) προϊόν σε μοναδική προσφορά!

Gadgets, ηλεκτρονικά, είδη σπιτιού, είδη κουζίνας, αξεσουάρ και χιλιάδες άλλες κατηγορίες προϊόντων για όλους.

Παράλληλα θα πρέπει να γνωρίζεις (για το δικό σου καλό!) ότι οι ποσότητες των προϊόντων σε κάθε προσφορά είναι περιορισμένες.... οπότε πρέπει να προλάβεις να το αγοράσεις πριν αυτό εξαντληθεί!

Η κάθε προσφορά ξεκινάει τα μεσάνυχτα και λήγει την ίδια μέρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα! π.χ Την Δευτέρα στις 00:00 το βράδυ ξεκινάει η προσφορά τους και λήγει την ίδια μέρα π.χ Δευτέρα στις 23:59... λίγο πριν μπει η Τρίτη! Κάθε 24 ώρες λοιπόν... και μια νέα προσφορά!

Στο Snatch, στόχος τους είναι να προσφέρουν τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές! Τόσο φθηνά που... δεν θα το πιστεύετε! Παράλληλα πιστεύουν στην άρτια Εξυπηρέτηση Πελατών μιας και τους αρέσει να  εξυπηρετούν όπως θα ήθελαν να τους εξυπηρετούν.

To ηλεκτρονικό κατάστημα Snatch ανήκει στην εταιρεία Digilex που δραστηριοποιείται στην κατασκευή, λειτουργία και προώθηση online πλατφόρμων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.


τρόποι πληρωμής

με αντικαταβολή
με πιστωτική κάρτα
με PayPal

ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...