2013-02-09

MyMatch - Το πρώτο 100% ελληνικό site γνωριμιών που είναι εντελώς δωρεάν. Βρείτε τον έρωτα με το πρώτο κλικ.

Ψυχαγωγία - Γνωριμίες - Dating - Online κοινότητες



Λίγα λόγια

To mymatch είναι το πρώτο 100% ελληνικό site γνωριμιών που είναι εντελώς δωρεάν για πάντα και υπόσχεται την μέγιστη δυνατή ασφάλεια, αξιοπιστία και εχεμύθεια.

Το όραμα :

Η εύρεση συντρόφου συχνά χαρακτηρίζεται σήμερα «δύσκολη», «απογοητευτική», «χρονοβόρα». Το όραμα του mymatch είναι να κάνει τη διαδικασία αυτή μια ευχάριστη εμπειρία, με συναρπαστικά αποτελέσματα, για όλους!.

Οι Αξίες:

Ασφάλεια: Αναπτύσσουν μηχανισμούς που τους επιτρέπουν να προστατεύουν τους χρήστες από κακόβουλες ενέργειες, έτσι ώστε να αισθάνονται πάντα τη μεγαλύτερη δυνατή σιγουριά σε όλη τη διάρκεια της εμπειρίας τους.

Αξιοπιστία: Κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε οι χρήστες να αισθάνονται σίγουροι ότι τα μέλη με τα οποία επικοινωνούν είναι πραγματικά πρόσωπα και τα στοιχεία τους είναι διασταυρωμένα και αληθινά.

Σεβασμός: Αναγνωρίζουν ότι τα μέλη που επισκέπτονται την ιστοσελίδα βιώνουν μία πολύ σημαντική προσωπική εμπειρία. Για το λόγο αυτό τηρούν απόλυτη εχεμύθεια και προσπαθούν πάντα να παρέχουν άμεση εξυπηρέτηση ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Εξίσου σημαντικός είναι και ο σεβασμός μεταξύ των χρηστών , γι’ αυτό και θέτουν αυστηρούς κανόνες στη μεταξύ τους επκοινωνία.

Σοβαρότητα: Η διαδικασία εύρεσης συντρόφου είναι μια σοβαρή υπόθεση , όσο και για εσάς. Γι’ αυτό δεσμεύονται ότι με την ίδια ακεραιότητα θα αντιμετωπίζουν πάντα και τη δουλειά τους.

Ψυχαγωγία - Γνωριμίες - Dating - Online κοινότητες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...