2013-01-08

Laura Ashley - Πλούσια γκάμα σε είδη διακόσμησης σπιτιού και λευκά είδη για εσάς, και το παιδί σας.

Καταστήματα με Έπιπλα, Διακόσμηση, Είδη για το σπίτι
 
Laura Ashley

 κατηγορίες

Σπίτι

- Είδη Σπιτιού
- Ιδέες Διακόσμησης
- Ανά Δωμάτιο
- Inspiration

Έπιπλα

- Έπιπλα      
- Ανά Οικογένεια  
- Ανά Δωμάτιο  
- Inspiration

Βρεφικά-Παιδικά

- Έπιπλο      
- Accessories  
- Λευκά είδη  
- Συλλογές

Offers

- Λευκά είδη  
- Είδη Σπιτιού


τρόποι πληρωμής

με αντικαταβολή
με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
με πιστωτική κάρτα


αποστολές

Εντός της Αττικής εντός 48 ωρών (δυο εργάσιμες ημέρες) από την αποστολή των προϊόντων στον μεταφορέα.
Στις πρωτεύουσες νομών εντός 48 ωρών (δυο εργάσιμες ημέρες) από την αποστολή των προϊόντων στον μεταφορέα (εκτός από νησιά).
Στις λοιπές περιοχές εντός 72 ωρών (τρεις εργάσιμες ημέρες) από την αποστολή των προϊόντων στον μεταφορέα εξαιρουμένων απομακρυσμένων περιοχών που μπορεί να παραδοθεί σε 96 ώρες (τέσσερεις εργάσιμες ημέρες).
Η αποστολή των προϊόντων στον μεταφορέα  γίνεται το αργότερο εντός 10 ημερολογιακών ημερών με εξαίρεση όλες τις ειδικές παραγγελίες όπως αυτό αναφέρεται δίπλα σε κάθε προϊόν.

- για παραγγελίες συνολικής αξίας έως 150 €  κόστος αποστολής 10 € σε όλη την Ελλάδα

- για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 150 € (εκτός των ειδικών παραγγελιών)  η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα.

επιστροφές

Γίνονται δεκτές εντός 30 ημερολογιακών ημερών από τη μέρα που το παραλάβατε.
Θα πρέπει το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να μην έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους και να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά.
Την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής αναλαμβάνετε εσείς.


Λίγα λόγια 
 Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Laura Ashley είναι γεγονός και είναι online!
Μπείτε, γνωρίστε και κάντε τις αγορές σας μέσα από τις μεγάλες προσφορές και την πλούσια γκάμα σε είδη διακόσμησης σπιτιού και λευκά είδη για εσάς, και το παιδί σας.

Η LAURA ASHLEY είναι μία εταιρεία, η οποία έχει την έδρα της στην Αγγλία και δραστηριοποιείται 54 χρόνια, από τα οποία τα τελευταία 30 περίπου στο χώρο διακόσμησης κατοικιών, με περισσότερα από 500 καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο.
 Ένα πολυάριθμο επιτελείο ειδικών εργάζεται για σας, ώστε να δημιουργηθεί το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα για την κατοικία σας.
Οι συλλογές της Laura Ashley εμπνέονται από τις διεθνείς τάσεις, και από τον ρομαντισμό δίνοντας μια ιδιαίτερη πνοή στον χώρο σας.
Κάθε φθινόπωρο και άνοιξη προτείνονται ιδιαίτερα μοτίβα και χρώματα σε όλα τα είδη, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με κάθε γούστο, δημιουργώντας όμορφες αισθητικές παρεμβάσεις για κάθε περιβάλλον.
Τα προιόντα Laura Ashley έχουν ένα διαχρονικό και κοσμοπολίτκο χαρακτήρα για όλες τις στιλιστικές αναζητήσεις.
Οι συλλογές της είναι ξεχωριστές και αποτελούνται απο έπιπλα, υφάσματα, χαρτί ταπετσαρίας, φωτιστικά, χαλιά, λευκά είδη, δώρα, είδη βρεφικού και παιδικού δωματίου και πολλά ακόμη.
Δημιουργείστε τον ιδανικό χώρο για σας και τους μικρούς σας φίλους με πολυτέλεια και έμπνευση! Η ιδιαιτερότητα και η υψηλή ποιότητα των προιόντων μας δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο! Περιηγηθείτε στο καινούργιο eshop  ανακαλύψτε τις προσφορές μας και εξοπλείστε το σπίτι σας με «άρωμα» Laura Ashley.
Καταστήματα με Έπιπλα, Διακόσμηση, Είδη για το σπίτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...