2012-03-25

E-food: Παραγγείλετε delivery online σε 1'.

Online Υπηρεσίες



Παραγγελίες σε :

Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Λάρισα
Πάτρα
Ηράκλειο
Χανιά

Χωρίς καμία επιπλέον χρέωση
Χωρίς πιστωτική κάρτα

Πώς παραγγέλνει φαγητό delivery η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη;

Η πετυχημένη πορεία του e-food.grστην Αθήνα οδήγησε την ανάπτυξη του δικτύου του και στη συμπρωτεύουσα, μέσα σε λίγους μόλις μήνες από το ξεκίνημα του.

Το e-food.gr το μεγαλύτερο δίκτυο παραγγελίας delivery φαγητού μέσω internet στην Ελλάδα, επεκτείνεται στη Θεσσαλονίκη μετά από την πετυχημένη πορεία που έχει διαγράψει στην Αθήνα. Μέσα σε λίγους μόλις μήνες από την έναρξη λειτουργίας του, ο απόλυτος προορισμός για παραγγελίες φαγητού delivery online, παρουσιάζει μία συνεχόμενα δυναμική εξέλιξη.

Μέσα στα 300 και πλέον καταστήματα φαγητού delivery, το e-food.gr καλωσορίζει στο δίκτυο του τη δημοφιλή αλυσίδα πίτσας Domino’s.

Ο χρήστης του e-food.gr σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη απολαμβάνει την άνεση στις παραγγελίες μαζί με την εμπιστοσύνη που του παρέχουν οι πλέον γνωστές και καταξιωμένες αλυσίδες φαγητού: Pizza Fan, Domino’s, Pizza Hut, KFC, Η Πίτα του Παππού, Burgering House κα.

Χάρη στο e-food.gr τα εστιατόρια φαγητού delivery λαμβάνουν έτοιμες παραγγελίες φαγητού στις οποίες αναγράφονται ειδικές οδηγίες, ώστε να ελαχιστοποιούνται τα λάθη και να ολοκληρώνονται οι αποστολές στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Χαρούμενοι πελάτες μαζί με γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση, είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το e-food.gr Εσείς, τι θα παραγγείλετε να φάτε σήμερα;

Παραγγείλετε εύκολα και γρήγορα με 3 απλά βήματα

1 Επιλέξτε περιοχή

2 Επιλέξτε εστιατόριο

3 Παραγγείλετε το φαγητό σας.

* Ανακαλύψτε καινούρια εστιατόρια.
* Δείτε αξιολογήσεις άλλων χρηστών.
* Επωφεληθείτε από τελευταίες προσφορές
* Δυνατότητα αποθήκευσης της παραγγελίας σας στο ιστορικό για να μπορείτε να παραγγείλετε ξανά με ακόμα πιο ελάχιστα κλικ.

Λίγα λόγια
Το e-food είναι το μεγαλύτερο δίκτυο online παραγγελίας φαγητού στην Ελλάδα και παρέχει τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για να παραγγείλει κάποιος φαγητό delivery.Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το e-shop.
Είναι μόνη εταιρεία που συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες αλυσίδες όπως Pizza Fan, KFC, Pizza Hut και Πίττα του Παππού αλλά και με περισσότερα από 200 συνοικιακά εστιατόρια στην Αθήνα καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες όλων των πελατών
Παραγγείλετε delivery από περισσότερα από 200 εστιατόρια και όλες τις κορυφαίες αλυσίδες.


Δείτε επίσης:
ClickDelivery - Online παραγγελίες φαγητού για Αθήνα και Λάρισα.

Online Υπηρεσίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...