2012-02-14

Taste Card - Τα καλύτερα εστιατόρια στο πιάτο σου με έκπτωση έως 50%. Γίνε μέλος στο πιο γευστικό Club της πόλης

ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 

Το TasteCard Club σου προσφέρει τη δυνατότητα να γευματίζεις στα καλύτερα εστιατόρια με 20% - 50% έκπτωση. Με την εγγραφή στο Club παραλαμβάνεις την προσωπική κάρτα μέλους, την οποία οφείλεις να επιδείξεις στο επιλεγμένο εστιατόριο για να επωφεληθείς της έκπτωσης. Με αυτόν τον τρόπο, δικαιούσαι έκπτωση 50%, για το πρόγραμμα της μίας και μόνης επίσκεψης ή έκπτωση από 20% - 50% για απεριόριστο αριθμό επισκέψεων, η αναλόγως με τις παροχές κάθε εστιατορίου.

Μέσα από πολύτιμες συνεργασίες με επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, το club έχει ως στόχο να προσφέρει στα μέλη του μια μεγάλη γκάμα επιλογών εξόδου καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά και να δημιουργήσει μια κοινωνία μελών που μοιράζονται το ίδιο ενδιαφέρον και αγάπη για τη γαστρονομία. Μετά από κάθε γεύμα, τα μέλη του Club έχουν τη δυνατότητα να αξιολογούν τα εστιατόρια στα οποία γευμάτισαν και να μοιράζονται τις εντυπώσεις τους με τα υπόλοιπα μέλη.
Τα εικονίδια στην ενότητα Εστιατόρια κατευθύνουν τα μέλη σχετικά.
Το κόστος της TasteCard ανέρχεται στα 25ευρώ (αρχική τιμή 50 ευρώ) ποσό που αποσβένει κανείς από το πρώτο κιόλας γεύμα, εάν υποθέσουμε ότι κερδίσει 20-30ευρώ για τον ίδιο και την παρέα του.

Υπάρχουν επίσης οι δυνατότητες:
α) στην εγγραφή νέου μέλους να αγοράσει επιπλέον κάρτες για συγγενή(εις) με κόστος 20ευρώ την κάθε επιπλέον κάρτα μέλους.
β) Το "πρότεινε μας" στο οποίο την προτείνεις σε δύο φίλους σου. Αν οι φίλοι σου εγγραφούν, τότε θα κερδίσεις την ετήσια συνδρομή. Σε περίπτωση που συστήσεις περισσότερους φίλους (εγγραφή στην TasteCard του φίλου σας), κερδίζεις και μια επιπλέον ετήσια συνδρομή, για ένα μέλος της οικογένειας σου. Μπορείς να συστήσεις όσους φίλους επιθυμείς.
γ)  "Κάνε ένα δώρο" στην οποία η κάρτα αποστέλλεται σε συσκευασία δώρου χωρίς επιπλέον χρέωση. Η συμμετοχή στο Club για τα εστιατόρια είναι εντελώς δωρεάν!
ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...