2011-09-20

Petas - Tα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Online κρατήσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία, αυτοκίνητα.

Ταξιδιωτικές Εταιρείες και Υπηρεσίες







Λίγα λόγια
Το Petas είναι το νέο online ταξιδιωτικό γραφείο για όλες τις τουριστικές υπηρεσίες με φθηνά αεροπορικά & ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλο τον κόσμο. Παρέχει τη δυνατότητα συνδυασμένων υπηρεσιών με επιλογή μέσα από μια ευρεία γκάμα ξενοδοχείων παγκοσμίως και ενοικιάσεων αυτοκινήτων με εγγυημένη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα αγοράς ταξιδιωτικής ασφάλειας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών.

Η μακρά παρουσία και εμπειρία στο χώρο του παραδοσιακού (offline) τουρισμού επιτρέπει στο προσωπικό του Petas να καλύπτει με ταχύτητα και επάρκεια τις ανάγκες του χρήστη ανά πάσα στιγμή. Τα γραφεία τους βρίσκονται επί της Πεντέλης 26, στο Παλαιό Φάληρο και είναι ανοικτά από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 09:00-18:00 & κάθε Σάββατο από τις 10:00-14:00.

Το Petas συνδυάζει την προχωρημένη τεχνολογία και τεχνογνωσία με την εμπειρία του προσωπικού που εξυπηρετεί με αμεσότητα τον χρήστη του online συστήματος. Είναι ένα μοντέρνο και εύκολο στη χρήση site με φρέσκιες προτάσεις για εκδρομές και ταξίδια, με προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια για τους χρήστες. Ποιότητα στη διαδικτυακή πώληση τουριστικών προϊόντων με εγγυημένα άψογο service στις καλύτερες τιμές.

Ταξιδιωτικές Προσφορές

Ταξιδιωτικές Εταιρείες και Υπηρεσίες
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...