2011-06-13

Save2day - Προσφορές και εκπτώσεις σε εστιατόρια, θέατρα, ξενοδοχεία κ.α

ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 
 Λίγα λόγια
Το Save2day είναι ένα site που ανήκει στον όμιλο Social Neuron GP.
Ο όμιλος αυτός ασχολείται με την κοινωνική δικτύωση και με τις διαδικτυακές πωλήσεις.
Η δύναμη του ομίλου βασίζεται στην 20χρονη εμπειρία στον χώρο του χονδρικού εμπορίου σε ελληνικό αλλά και ευρωπαικό επίπεδο.
Πάνω σε αυτή την πορεία έχουνε αποκτήσει ήδη συνεργασίες με πάνω από 500 επιχειρήσεις πανελλαδικά, εξασφαλίζοντας έτσι πολύ οικονομικές τιμές.
Το Save2day έχει ένα στόχο: να χαρίζει απολαύσεις σε εκπληκτικές τιμές. Είναι εδώ για να καλύψουνε αποτελεσματικά κάθε επιθυμία και γούστο με βασικό γνώμονα την ποιότητα της υπηρεσίας και την ουσιαστική εξοικονόμηση των χρημάτων σας.
Είναι δίπλα σας από την ώρα που θα κλείσετε την προσφορά μέχρι την στιγμή που θα την απολαύσετε για να απογειώσουνε την κάθε εμπειρία σας.
Στο site θα βρείτε ότι έχετε ονειρευτεί αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης δεν έχετε τολμήσει να αποκαλύψετε! Αυτό μπορεί να είναι μια αναζωογονητική προσωπική περιποίηση, ένα απολαυστικό γεύμα, μια θεατρική παράσταση, ακόμα και μια ολιγοήμερη εξόρμηση εκτός πόλης.
Ο τρόπος που επιτυγχάνουνε τις μεγάλες εκπτώσεις σε κάθε προσφορά είναι μέσω των μαζικών αγορών, γνωστές και ως 'social buying'.
 Ολες οι προσφορές
ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...